Στη 12αδα του Παναθηναϊκού ο Μήτογλου για το ματς με τη Μακάμπι

Ντίνος Μήτογλου

i

© Intime

Στη 12αδα του Παναθηναϊκού ο Μήτογλου για το ματς με τη Μακάμπι

Ηλίας Λαλιώτης 17:21 - 20.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:21 - 20.10.2023

Ο Ντίνος Μήτογλου ετοιμάζεται για το φετινό του ντεμπούτο στην Euroleague αφού θα βρεθεί κανονικά στη 12αδα του Παναθηναϊκού στον αγώνα κόντρα στη Μακάμπι.

Την πρώτη του εμφάνιση σε επίσημο παιχνίδι του Παναθηναϊκού αναμένεται να κάνει ο Ντίνος Μήτογλου ο οποίος θα βρεθεί στη 12αδα της ομάδας για τον αγώνα με τη Μακάμπι.

Ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ ήταν τραυματίας και δεν είχε αγωνιστεί φέτος καθόλου σε επίσημους αγώνες, ενώ τελευταία φορά που συμμετείχε σε ματς κανονική περιόδου ήταν πριν από ενάμιση χρόνο, αφού είχε μεσολαβήσει η τιμωρία του για υπόθεση ντόπινγκ.

Πλέον ετοιμάζεται για την επιστροφή του, η οποία θα πραγματοποιηθεί απόψε, Παρασκευή 20/10, στον αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι.

Ο διεθνής φόργουορντ θα τεθεί στη διάθεση του Αταμάν, σε έναν αγώνα κομβικό για τις δύο ομάδες, αφού οι «πράσινοι» μετρούν δύο ήττες και μια νίκη, ενώ η Μακάμπι βρίσκεται στο 1-1, αφού έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ο Μήτογλου είχε υποστεί θλάση στο πόδι του στην προπόνηση της ομάδας του πριν τον ημιτελικό του Super Cup κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται σαν «δώρο» στον Αταμάν, ο οποίς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Παπαπέτρου, που αναμένεται να απουσιάσει για περίπου δύο μήνες, αφού θα κάνει επέμβαση.