Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Οριόλα
i

Πιέρ Οριόλα / © aekbc

Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Οριόλα

Πάρης Τσελεπίδης • 19:23 - 20.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ο Πιέρ Οριόλα βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας (20/2) στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Το θέμα είναι ποιον θα αντικαταστήσει στο ρόστερ της «Ένωσης». Πιθανότερο τον Κάμερον ΜακΓκρίφ.

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Πιέρ Οριόλα. Ο Ισπανός φόργουορντ-σέντερ και μέχρι πρότινος της Τζιρόνα θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και αν τα αποτελέσματα είναι καλά, τότε θα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου με την «Ένωση».

Το θέμα είναι ποιον θα αντικαταστήσει ο Οριόλα στο ρόστερ της «Ένωσης». Το πιθανότερο είναι τον Κάμερον ΜακΓκρίφ. Τον Αμερικανό φόργουορντ που φέρεται να βρίσκεται πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου από τον Αλεξάντερ Μάντσεν.

Ο Φιλανδός διεθνής φόργουορντ της ΑΕΚ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τη μέση και για αυτό παραμένει στα πιτς. Ο Ηλίας Καντζούρης θα ήθελε να τον είχε στη διάθεσή του στο Final 8 του Κυπέλλου που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου της Κρήτης κάτι όμως που δεν κατέστη δυνατό.

Ο Μάντσεν είχε βρεθεί στην αποστολή του παιχνιδιού της ΑΕΚ με την Λιμόζ, όπου είχε κάνει το ζέσταμα με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά δεν αγωνίστηκε δευτερόλεπτο. Η παρουσία του είχε να κάνει με ψυχολογικούς λόγους αλλά παρόλα αυτά όταν δοκίμασε πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Ηράκλειο αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις.