Καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος Αμερικανού παίκτη ομάδας της Basket League
i

© Intime

Καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος Αμερικανού παίκτη ομάδας της Basket League

Sportal newsroom 14:07 - 20.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:17 - 20.04.2024

Μία γυναίκα κατήγγειλε το βράδυ της Παρασκευής (19/4) σε Αστυνομικό τμήμα την κακοποίηση που δέχθηκε από τον σύντροφός της, που σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για Αμερικανό παίκτη ομάδας που συμμετέχει στην Stoiximan Basket League.

Το βράδυ της Παρασκευής (20/4), μία Αμερικανίδα υπήκοος πήγε σε Αστυνομικό Τμήμα της Αττικής και κατήγγειλε την κακοποίησή της από τον σύντροφό της, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αναφέρεται πως είναι (επίσης) Αμερικανός, αθλητής ετών 30 και πιο συγκεκριμένα παίζει επαγγελματικά μπάσκετ σε ομάδα μάλιστα, που λαμβάνει μέρος στην πρώτη κατηγορία των ελληνικών πρωταθλημάτων: Την Stoiximan Basket League.

Ο γυναίκα στην αναφορά της ενημέρωσε τις αρχές πως ο μπασκετμπολίστας, μετά από ένα λεκτικό επεισόδιο που προέκυψε, χειροδίκησε εναντίον της, την χτύπησε στο πρόσωπο, στο λαιμό και στην πλάτη.

Από την καταγγελία προέκυψε το αυτόφωρο, ώστε να ακολουθηθεί η διαδικασία της άμεσης προανάκρισης του φερόμενους ως θύτη, της προσαγωγής του στην δικαστική αρχή (χωρίς παρέμβαση εισαγγελέα), παρόλα αυτά ακόμα δεν υπάρχει ενημέρωση για κάποια σύλληψη. Ούτε κάποια επίσημη θέση για το ποιο είναι το πρόσωπο που αναζητείται...