Το Μαρούσι βρήκε... σκόρερ - Συμφώνησε με τον Νάικι Σιμπάντε (vid)

Το Μαρούσι βρήκε... σκόρερ - Συμφώνησε με τον Νάικι Σιμπάντε (vid)

Sportal newsroom 15:34 - 18.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:04 - 18.12.2023

Στο φινλανδικό πρωτάθλημα ο Νάικι Σιμπάντε σάρωσε και τώρα το Μαρούσι του δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε πιο ψηλό επίπεδο. Οι «κιτρινόμαυροι» συμφώνησαν με τον 24χρονο Αμερικανό γκαρντ και απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί επίσημα.

Τις τελευταίες μέρες το Μαρούσι κάνει μία προσπάθεια όμοια με αυτή της Καρδίτσας. Προσπαθεί να ανανεώσει το ρόστερ του και να αναβαθμιστεί με στόχο την παραμονή στην Stoiximan Basket League. Ο σύλλογος της Θεσσαλίας έχει κινηθεί εντυπωσιακά στην αγώνα, πήρε τον Μακ, τον Γιάνκοβιτς και πλέον έχει συμφωνήσει και με τον Ρέι ΜακΚάλουμ, ενώ το Μαρούσι προσπαθεί να ανεβάσει κι εκείνο το επίπεδό του. 

Έτσι, μετά την απόκτηση του Ρόμπερτ Γούνταρντ, ο οποίος ενσωματώθηκε ήδη στο σύνολο, ο επόμενος που θα το κάνει είναι ο 24χρονος Αμερικανός γκαρντ, Νάικι Σιμπάντε. Πρόκειται για έναν αθλητή, ο οποίος έκανε αίσθηση με το παιχνίδι του στο φινλανδικό πρωτάθλημα και τώρα θα προσπαθήσει να περάσει στο επόμενο επίπεδο. 

Με την Κατάγια κατέγραψε 22,6 πόντους, 8,9 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ, σε ένα βέβαια υποδεέστερο πρωτάθλημα, αλλά τα επιθετικά του προσόντα έπεισαν τον κόουτς Γιώργο Λιμνιάτη να του δώσει μία ευκαιρία στο Μαρούσι

Το Περιστέρι ανακοίνωσε τον Ζερμέιν Λοβ και ενισχύεται σημαντικά στην περιφέρεια
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

12:33 - 18.12.2023

Το Περιστέρι ανακοίνωσε τον Ζερμέιν Λοβ και ενισχύεται σημαντικά στην περιφέρεια

Ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ, Ζερμέιν Λοβ, με θητεία στον Κολοσσό και αρχηγός του ΠΑΟΚ την προπέρσινη σεζόν, είναι ο άνθρωπος που επέλεξε για να ενισχύσει το Περιστέρι ο κόουτς Βασίλης Σπανούλης.

O Σιμπάντε αποφοίτησε το καλοκαίρι του 2023 από το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ, ένα αξιόλογο πρόγραμμα και για μπάσκετ, αλλά κυρίως για αμερικάνικο φούτμπολ, δεν κατάφερε να διακριθεί σε επίπεδο που θα του επέτρεψε να γίνει επιλογή στο Draft του NBA και ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία από το πρωτάθλημα της Σκανδιναβίας. Τώρα, είναι έτοιμος να μετακομίσει σε πιο θερμά κλίματα...