Σύνθημα Σλούκα για Εφές: «Δεν φοβόμαστε, σε κάθε έδρα για τη νίκη»
i

Κώστας Σλούκας/ © Intime

Σύνθημα Σλούκα για Εφές: «Δεν φοβόμαστε, σε κάθε έδρα για τη νίκη»

Sportal newsroom 13:32 - 29.11.2022 / Ανανεώθηκε: 14:14 - 30.11.2022

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει το βράδυ της Τρίτης (29/11) για την Κωνσταντινούπολη, όπου μεθαύριο Πέμπτη (01/12, 19:30) θα αντιμετωπίσει την Αναντολού Έφες για την 11η αγωνιστική της Euroleague με τον Κώστα Σλούκα να δίνει το στίγμα του.

H αποστολή της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού αναμένεται αν αναχωρήσει απόψε για την Τουρκία όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Εφές. Ο Κώστας Σλούκας μιλώντας για την αναμέτρηση αυτή σημειώσε: «Είναι παιχνίδι πρόκληση για εμάς», ενώ στην συνέχεια ο διεθνής γκαρντ των «ερυθρολεύκων» είπε: «Η Εφές έχει αρχίσει να βρίσκει τον δρόμο της. Είναι δις πρωταθλήτρια Ευρώπης, έχει κάνει συνεχόμενες νίκες και βρίσκεται σε καλό μομέντουμ.

Παρ' όλα αυτά, όμως, εμείς δεν φοβόμαστε και πηγαίνουμε εκτός έδρας με στόχο να παίρνουμε όλα τα αποτελέσματα. Γενικότερα είμαι αισιόδοξος για το ματς της Πέμπτης».

Όσον αφορά στα κλειδιά της αναμέτρησης, ο Σλούκας τόνισε: «Θεωρώ πως το ματς θα κριθεί φυσικά στον έλεγχο του ρυθμού, στη δυναμικότητα και στο πόσο το θέλει ο κάθε ένας».

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα περιμένει ως τη τελευταία στιγμή σήμερα τον Άλεκ Πίτερς για το αν θα τον έχει στη διάθεσή του για το μεθαυριανό παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη. Υπενθυμίζεται ότι ο Αμερικάνος φόργουορντ του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από κάκωση στον δεξιό ταρσό, πρόκειται για σημείο κοντά στον αστράγαλο, για αυτό και είχε απουσιάσει στην εκτός έδρας νίκη της Κυριακής (27/11) στην Πάτρα με τον Προμηθέα.