Τα είπε με Νέντοβιτς και παλιούς συμπαίκτες πριν από το Ελλάδα-Σερβία ο Παπαπέτρου (pics)

Τα είπε με Νέντοβιτς και παλιούς συμπαίκτες πριν από το Ελλάδα-Σερβία ο Παπαπέτρου (pics)

Χρήστος Τσάλτας 18:51 - 08.08.2023

Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει την Σερβία στην πρεμιέρα του τουρνουά Ακρόπολις και ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν έχασε ευκαιρία να τα πει με τον Νεμάνια Νέντοβιτς, αλλά και με τους Στεφαν Γιόβιτς, Αλέκσα Αβράμοβιτς.

Σε ρυθμούς αγώνα κινείται η Εθνική ομάδα. Η «γαλανόλευκη» μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο Κύπελλο των Φιλιππίνων και στο πλαίσιο αυτό αντιμετωπίζει την Σερβία, στην πρεμιέρα του τουρνουά Ακρόπολις.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου επιστρέφει στη δράση για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη και πριν από το τζάμπολ του αγώνα έστησε το δικό του πηγαδάκι στο παρκέ του ΟΑΚΑ.

Ο Έλληνας φόργουορντ επέστρεψε στο κλειστό του ΟΑΚΑ, για χάρη του Παναθηναϊκού, όμως οι σχέσεις του με αρκετούς Σέρβους παίκτες είναι εξαιρετικές, κάτι που αποτυπώθηκε και πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης Άλλωστε την περασμένη σεζόν βρέθηκε στη χώρα, για χάρη της Παρτίζαν, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της ABA Liga.

Πιο συγκεκριμένα, ο διεθνής φόργουορντ έστησε... πηγαδάκι στο κλειστό του ΟΑΚΑ με τους Στέφαν Γιόβιτς, Αλέκσα Αβράμοβιτς, αλλά και τον Νεμάνια Νέντοβιτς, με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις από τα χρόνια που αγωνίζονταν μαζί στον Παναθηναϊκό.

Οι τέσσερις παίκτες τα είπαν σε εξαιρετικό κλίμα, με τον Παπαπέτρου να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση έπειτα από απουσία στα δύο φιλικά της Εθνικής κόντρα στη Σλοβενία.