Ανατροπή με Ντόρσεϊ, επιστρέφει άμεσα στη δράση για την Φενέρμπαχτσε

Τάιλερ Ντόρσεϊ

Ανατροπή με Ντόρσεϊ, επιστρέφει άμεσα στη δράση για την Φενέρμπαχτσε

Sportal newsroom 12:31 - 23.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:34 - 23.10.2023

Η Φενέρμπαχτσε αναμένεται να παρουσιαστεί ενισχυμένη στη συνέχεια της σεζόν, καθώς ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ξεπέρασε πιο γρήγορα απ' ότι περίμεναν άπαντες τον τραυματισμό του, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη.

Στο ξεκίνημα της περασμένης εβδομάδας άπαντες στην Φενέρμπαχτσε «πάγωσαν» με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο διεθνής γκαρντ τραυματίστηκε στο παιχνίδι κόντρα στην Βαλένθια, στην Fonteta και οι εκτιμήσεις των γιατρών της ομάδας έκαναν λόγο για απουσία 2 μηνών τουλάχιστον από την δράση.

Όπως ήταν φυσικό η εξέλιξη αυτή έφερνε νέα δεδομένα στον σχεδίασο της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη, η οποία αναγκαζόταν έπειτα από αυτό να βγει στην αγορά για να καλύψει το κενό του εκρηκτικού σκόρερ, ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων παικτών της στο ξεκίνημα της σεζόν, σε Τουρκία και Euroleague.

Εσχάτως όμως τα πράγματα άλλαξαν για τον ομογενή γκαρντ, αλλά και για την ομάδα. Αυτό γιατί απέφυγε το κάταγμα, κάτι που τον θέτει άμεσα στη διάθεση του προπονητή του. Μάλιστα υπάρχει αισιοδοξία πως θα προλάβει τον αγώνα κόντρα στην Μπάγερν Μονάχο, του Πάμπλο Λάσο, στο Audi Dome, δίνοντας μια σημαντική λύση στην περιφέρεια της Φενέρ.

Με την επιστροφή του Ντόρσεϊ στη δράση περνάει στον... πάγο το ενδεχόμενο μεταγραφής για την τουρκική ομάδα, η οποία αναμένεται να πορευτεί με τους παίκτες που έχει στη συνέχεια της σεζόν.