Τάιλερ Ντόρσεϊ-Η επόμενη μέρα: Το NBA, ο Ολυμπιακός και oι «μνηστήρες» από τη Euroleague

Τάιλερ Ντόρσεϊ-Η επόμενη μέρα: Το NBA, ο Ολυμπιακός και oι «μνηστήρες» από τη Euroleague

Aχιλλέας Μαυροδόντης 22:51 - 26.12.2022 / Ανανεώθηκε: 23:04 - 26.12.2022

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έμεινε ελεύθερος από τους Ντάλας Μάβερικς, με την επόμενη ημέρα του να είναι το μεγάλο ερωτηματικό σε όλη την Ευρώπη.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είχε αφήσει όλη την Ευρώπη στα κρύα του λουτρού το καλοκαίρι, καθώς προτίμησε να πάρει τα μπογαλάκια του και να μετακομίσει στην Αμερική και συγκεκριμένα το Ντάλας, προκειμένου να παλέψει για μια θέση στο NBA.

Στη θεωρία έκανε πολύ καλά ο διεθνής γκαρντ, καθώς, εκτός όλων των άλλων, ήθελε να εξασφαλίσει και τη σύνταξή του. Αυτό όμως για την ώρα δεν μοιάζει εφικτό, καθώς έχει γράψει μόλις 3 παιχνίδια τη φετινή σεζόν και θέλει άλλα 38 για να το πετύχει αυτό.

Πάμε τώρα στο αποτέλεσμα.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν μπόρεσε να στεριώσει στους Μάβερικς, κάτι που κατά την προσωπική άποψη του συντάκτη ήταν λάθος, καθώς το ταλέντο του στην επίθεση δεν είναι καθόλου αμελητέα ποσότητα. Από εκεί και πέρα, ο Ντόρσεϊ έχει ακόμα 48 ώρες από τη στιγμή που η αποχώρησή του γίνει επίσημη από το Ντάλας, προκειμένου να βρει άλλη ομάδα η οποία θα τον αποκτήσει με ίδιο συμβόλαιο με αυτό που είχε από το καλοκαίρι. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί ευκαιρία που να τον καλύπτει, τόσο η Ευρώπη είναι μονόδρομος.

Πάμε λοιπόν να δούμε τις ομάδες που έχουν ήδη ακουστεί για τον ίδιο, με το ρεπορτάζ του SPORTAL να έχει τα δεδομένα για την επόμενη ημέρα του Τάιλερ Ντόρσεϊ:

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο πως θα κοιτάξει την περίπτωσή του. Τον αγαπούν όλοι στον Πειραιά, αγαπάει και εκείνος τους πρώην συμπαίκτες και τους ανθρώπους της ομάδας, ενώ ο Μπαρτζώκας του έδωσε την ελευθερία που ήθελε, προκειμένου να λάμψει στην περσινή Ευρωλίγκα και όχι μόνο! Φυσικά ο Ολυμπιακός δεν θα βιαστεί, καθώς θα παρακολουθήσει τις εξελίξεις και θα κινηθεί βάσει των όσων δει. Πάντως η περίπτωσή του μόνο αδιάφορη δεν θα περνούσε από τον σύλλογο, ενώ ο κόσμος ήδη έχει ξεκινήσει εκστρατεία στα social media, προκειμένου να δει ξανά τον παίκτη στα ερυθρόλευκα.

Μονακό

Η Μονακό θέλει πάντα να κάνει δικό της ό,τι καλύτερο υπάρχει στην Ευρώπη, οπότε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν αποτελεί εξαίρεση. Όπως αποκάλυψε το Eurohoops και ο έγκριτος ρεπόρτερ, Σταύρος Μπαρμπαρούσης, οι Μονεγάσκοι έχουν ήδη καταθέσει πρόταση στον παίκτη, η οποία μάλιστα έχει πολλά μηδενικά, καθώς ανέρχεται σε 1.25 εκατομμύρια μέχρι το τέλος της σεζόν! Φυσικά η περιφέρεια των Μονεγάσκων είναι ήδη πλουσιότατη με Τζέιμς, Οκόμπο και Λόιντ, όμως ένας παίκτης με το ταλέντο του Ντόρσεϊ θα μπορούσε να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το στάτους της ομάδας.

Φενέρ

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είχε εξετάσει την περίπτωσή του το καλοκαίρι, προσφέροντάς του ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Παρόλα αυτά, ο Ντόρσεϊ προτίμησε το NBA. Στην παρούσα φάση η ομάδα από την Πόλη δεν μοιάζει διατεθημένη να κινηθεί για τον παίκτη, καθώς έχει ξεκάθαρα δεδομένα στο ρόστερ της. Η σχέση του Ντόρσεϊ με τον Ιτούδη βέβαια είναι άριστη και μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα, εάν ο παίκτης αποφασίσει να επιστρέψει.

Ερυθρός Αστέρας

Ο Ερυθρός Αστέρας ακούστηκε για τον Ντόρσεϊ, όμως οι Σέρβοι έχουν κάνει ήδη μια άκρως δαπανηρή μεταγραφική κίνηση, φέρνοντας στο Βελιγράδι τον Φακούντο Καμπάτσο. Έτσι, οι Ερυθρόλευκοι είναι εκτός εξίσωσης για τον Ντόρσεϊ.

Παρτιζάν

Επίσης μια ομάδα που ακούστηκε το προηγούμενο διάστημα για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, όμως ο τρόπος με τον οποίο είναι δομημένη η ομάδα δεν την κάνει ιδανικό προορισμό για τον ίδιο τον παίκτη. Η παρουσία του Πάντερ, ενός παίκτη που θέλει πολλή ώρα τη μπάλα στα χέρια του, κάνει την περίπτωση της Παρτιζάν περίπλοκη. Από την άλλη, η διάθεση των Σέρβων να βάλουν το χέρι στην τσέπη, αλλά και ο παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μπορεί να παίξουν ρόλο.

Μακάμπι Τελ Αβίβ

Η Μακάμπι επίσης έχει ακουστεί για τον Ντόρσεϊ. Ο παίκτης ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις στο Τελ Αβίβ, το ρόστερ μοιάζει να του ταιριάζει, ενώ το πορτοφόλι έχει αρκετό... βάθος για να τον φέρει στο Ισραήλ. Θα πρέπει λοιπόν να περιμένουμε τις εξελίξεις.

Γενικά, για τις διαθέσεις του Τάιλερ Ντόρσεϊ έχουν ρωτήσει κατά καιρούς αρκετές ομάδες. Είναι λογικό λοιπόν πως με τα νέα δεδομένα, η απλή ερώτηση να μετουσιωθεί σε κάτι πιο έντονο. Στις επόμενες ημέρες λοιπόν αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις για τον παίκτη, με τα δεδομένα πάντως να αλλάζουν από ώρα σε ώρα!