Νέο επεισόδιο στη σχέση Ντόρσεϊ - Φενέρ και πώς αλλάζει τα δεδομένα στην Euroleague

Τάιλερ Ντόρσεϊ

Νέο επεισόδιο στη σχέση Ντόρσεϊ - Φενέρ και πώς αλλάζει τα δεδομένα στην Euroleague

Χρήστος Τσάλτας 13:02 - 22.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:29 - 22.11.2023

Το μέλλον του Τάιλερ Ντόρσεϊ στην Φενέρμπαχτσε μόνο δεδομένο δεν θα πρέπει να θεωρείται, με τους Τούρκος να τονίζουν πως ο διεθνής γκαρντ «ψάχνεται» για να αποχωρήσει.

Η παρουσία του Τάιλερ Ντόρσεϊ στην Τουρκία, για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε έχει περάσει από πολλά στάδια και κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εκρηκτική. Ο διεθνής γκαρντ εμφάνισε τάσεις φυγής το περασμένο καλοκαίρι, έμεινε όμως, λόγω του συμβολαίου του, ενώ στο ξεκίνημα της σεζόν είχε κομβικό ρόλο στο πλάνο του Δημήτρη Ιτούδη.

Παρ' όλα αυτά τα προβλήματα και η έλλειψη επικοινωνίας ανάμεσα στην Φενέρ και τον διεθνή άσο παραμένει έως και σήμερα. Ακόμα και τώρα που ο Ντόρσεϊ έχει σημαντικό ρόλο στο ροτέισιον, ως επιθετικός πόλος της ομάδας του.

Η φημολογία για ενδεχόμενη αποχώρηση φουντώνει τις τελευταίες ώρες, με Τούρκο δημοσιογράφο να εξηγεί πως ο Ντόρσεϊ δεν θέλει να αγωνίζεται για λογαριασμό της Φενέρ και το δείχνει με την στάση του εντός ομάδας. Κάτι που πρέπει να λάβουν υπόψιν οι άνθρωποι του συλλόγου από την Κωνσταντινούπολη και να αποκρυπτογραφήσουν τα μηνύματα των τελευταίων ημερών.

«Πρέπει να ληφθούν ορισμένα μηνύματα στην Φενέρμπαχτσε. Είναι ξεκάθαρο πως ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν θέλει να βρίσκεται στην ομάδα», αναφέρει ο Μουράτ Μουρατάνογλου, δίνοντας νέα διάσταση στο «καυτό» θέμα της παρουσίας του χαρισματικού σκόρερ στην Πόλη.

Φυσικά, ενδεχόμενη εξέλιξη με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ θα σημάνει... συναγερμό σε όλη την Ευρώπη. Με δεδομένο πως ο διεθνής άσος μπορεί να αγωνιστεί σαν Έλληνας, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι πολύ πιθανό να κάνουν μπάσιμο για την απόκτησή του, την ώρα που και άλλα μεγάλα κλαμπ αναζητούν λύσεις στην περιφέρεια, με την Αρμάνι Μιλάνο να είναι ένα εξ αυτών.