Χαμός στο Twitter με Ντόρσεϊ και Παναθηναϊκό

Τάιλερ Ντόρσεϊ

Χαμός στο Twitter με Ντόρσεϊ και Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 10:40 - 26.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:45 - 26.12.2023

Το follow του Τάιλερ Ντόρσεϊ στον Παναθηναϊκό άναψε... φωτιές και δεν ήταν λίγοι οι φίλοι του «τριφυλλιού» που αντέδρασαν στην εξέλιξη αυτή, με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν.

Ανήμερα των Χριστουγέννων ο Τάιλερ Ντόρσεϊ άναψε... φωτιές και έβαλε τον κόσμο του Παναθηναϊκού σε νέο κύκλο συζητήσεων και σχολιασμού. Ο ομογενής γκαρντ της Φενέρμπαχτσε προχώρησε σε μια κίνηση με μεγάλο νόημα.

Για την ακρίβεια, ο απόφοιτος του Όρεγκον ακολούθησε τον επίσημο λογαριασμό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στα social media, την ώρα που δεσμεύεται με συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα. Σε μια κίνηση που όπως ήταν φυσικό δεν πέρασε απαρατήρητη, με τις αντιδράσεις να είναι πολλές.

Καθ' όλη τη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού άλλωστε ο Ντόρσεϊ αποτέλεσε εκ των βασικών στόχων του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής του. Από τη στιγμή όμως που δεν έλυσε το συμβόλαιό του με την Φενέρμπαχτσε η υπόθεση πήγε πίσω, με τον παίκτη να παραμένει σταθερά κάτοικος Τουρκίας και να έχει ρόλο τόσο υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη, όσο και με τη νέα κατάσταση, υπό τον Σαρούνας Γιασκεβίτσιους.

Την ίδια ώρα δεν ήταν λίγοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού που άνοιξαν κουβέντα γύρω από το όνομα του ομογενή γκαρντ. Διότι από τη στιγμή που έγινε γνωστό το follow προκλήθηκε... χαμός με το όνομά του, καθώς οι αντιδράσεις και οι συζητήσεις ήταν πολλές.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές από τις αντιδράσεις των φίλων του τριφυλλιού μετά την εξέλιξη αυτή, με το όνομα του Ντόρσεϊ να βρίσκεται στην κορυφή κάθε συζήτησης.