Τακιανός: «Ξεχωριστή μέρα για τον Πρέλεβιτς και τον ΠΑΟΚ, να γίνει σωστή διαχείριση της ατμόσφαιρας»

Ο Φώτης Τακιανός

i

©InTime

Τακιανός: «Ξεχωριστή μέρα για τον Πρέλεβιτς και τον ΠΑΟΚ, να γίνει σωστή διαχείριση της ατμόσφαιρας»

Sportal newsroom 20:53 - 31.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:28 - 14.08.2024

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Φώτη Τακιανού για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ το Σάββατο 1/4 σε ένα παιχνίδι κομβικό για τις δύο ομάδας, αφού η μάχη για την τετράδα που θα δώσει πλεονέκτημα έδρας στα playoffs μαίνεται.

«Ω Μπάνε Μπάνε!» από τον Τζον Κόρφα για τον αγαπημένο του Πρέλεβιτς (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:10 - 31.03.2023

«Ω Μπάνε Μπάνε!» από τον Τζον Κόρφα για τον αγαπημένο του Πρέλεβιτς (vid)

Ο Τζον Κόρφας συνδύασε το όνομα και την καριέρα του με τον ΠΑΟΚ και αγωνίστηκε επί σειρά ετών μαζί με τον Μπάνε Πρέλεβιτς. Τώρα τραγούδησε το θρυλικό σύνθημα και έστειλε τις ευχές του εν όψει της Σαββατιάτικης (1/4) τιμητικής μέρας.

Οι Θεσσαλονικείς πριν από το παιχνίδι θα τιμήσουν τον Μπάνε Πρέλεβιτς. Ο πρώην αστέρας της ομάδας θα δει τη φανέλα του στον ουρανό του κλειστού της Πυλαίας και ο κόουτς των «ασπρόμαυρων», Φώτης Τακιανός, αναφέρθηκε και σε αυτή την εκδήλωση στις δηλώσεις του:

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι. Είμαστε όλοι μας πολύ χαρούμενοι για τον τρόπο που αποφάσισε ο σύλλογος να τιμήσει ένα τεράστιο αθλητή όπως ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Τα αξίζει πραγματικά και είναι πολύ σημαντικό για όλους μας, που θα είμαστε μέρος αυτής της εκδήλωσης», είπε αρχικά ο Έλληνας κόουτς, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι:

«Θα πρέπει όμως πολύ γρήγορα να βάλουμε στην άκρη την εκδήλωση που θα προηγηθεί, να διατηρήσουμε την συγκέντρωσή μας και να επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μας στο παιχνίδι. Είναι αγώνας υψηλών απαιτήσεων, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει πολλές φιλοδοξίες διάκρισης σε Ελλάδα και Ευρώπη. Χρειάζεται συγκέντρωση, ενέργεια και σωστή διαχείριση της ατμόσφαιρας, ώστε να γίνει σύμμαχός μας από την αρχή ως το τέλος του αγώνα ο κόσμος που θα είναι στο γήπεδο και θα μας βοηθήσει να φτάσουμε σε μία νίκη που την θέλουμε πολύ και μπορεί να μας δώσει πλεονέκτημα».