Τακιανός: «Οι απουσίες δεν μας επέτρεψαν να παίξουμε το παιχνίδι μας»

Φώτης Τακιανός

i

©Intime

Τακιανός: «Οι απουσίες δεν μας επέτρεψαν να παίξουμε το παιχνίδι μας»

Νίκος Καλαμπάκας 00:03 - 30.10.2023

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην έδρα του Λαυρίου, σε ένα ματς που έλειψαν οι ΜακΝίς και Τσαϊρέλης και ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Φώτης Τακιανός, στάθηκε σε αυτό το γεγονός.

O ΠΑΟΚ ηττήθηκε εκτός έδρας από το Λαύριο σε ένα παιχνίδι που απουσίαζαν οι ΜακΝίς και Τσαϊρέλης και ο προπονητής του «δικέφαλου του βορρά», Φώτης Τακιανός, στάθηκε στις απουσίες της ομάδας του.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ:

«Για μας τελείωσε ένα παιχνίδι στο οποίο θα θέλαμε να είμαστε όπως θα έπρεπε, για να μπορέσουμε να δείξουμε και τις πραγματικές μας δυνατότητες. Δυστυχώς οι απουσίες των δύο παικτών που δεν αγωνίστηκαν και αυτές που προέκυψαν στη διάρκεια του αγώνα, μας αφαίρεσαν το δικαίωμα να παίξουμε το παιχνίδι όπως το είχαμε σχεδιάσει κι αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Παίξαμε έξω από το πλάνο μας σε άμυνα και επίθεση και αναγκαστήκαμε να πάρουμε αποφάσεις μέσα στο παιχνίδι για να σώσουμε καταστάσεις και όχι για να επιβληθούμε από την αμυντική και επιθετική μας τακτική.

Είναι ξεκάθαρο ότι από αυτή τη διαδικασία η ομάδα βρέθηκε σε κατάσταση σοκ και ειδικά όταν τραυματίστηκε ο Μαργαρίτης. Δημιουργήθηκε μία διαφορά υπέρ του Λαυρίου, αν και επιστρέψαμε και μειώσαμε, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να καταφέρουμε κάτι παραπάνω.

Κρατάμε την υπερπροσπάθεια των παικτών στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο επί μέρους το έχουμε κερδίσει. Παλέψαμε όσο το επέτρεψαν οι συνθήκες. Φυσικά δεν ήταν αρκετό στη λογική ότι ήμασταν εκτός πλάνου. Είναι κάτι θετικό όμως.

Sportal Sunday Live: Η νέα «πεντάρα» του Παναθηναϊκού και όλο το ρεπορτάζ για τα ντέρμπι σε OPAP Arena και ΣΕΦ
SPORTAL ORIGINALS

21:30 - 29.10.2023

Sportal Sunday Live: Η νέα «πεντάρα» του Παναθηναϊκού και όλο το ρεπορτάζ για τα ντέρμπι σε OPAP Arena και ΣΕΦ

Η Sportal Sunday Live έρχεται αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός στη Λεωφόρο, με όλο το ρεπορτάζ από την αναμέτρηση, τις τελευταίες εξελίξεις πριν τα ντέρμπι της Δευτέρας σε OPAP Arena (ΑΕΚ - ΠΑΟΚ) και ΣΕΦ (Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός) αλλά και τη μάχη του Γεντί Κουλέ (ΟΦΗ - Ολυμπιακός).

Μας περιμένει δύσκολη συνέχεια, με τους τραυματισμούς που έχουμε. Ας πιστέψουμε ότι θα μπορέσουμε σύντομα να βρεθούμε σε μία κανονικότητα για την συνέχεια…»