Χωρίς Μπλακ στην Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός

Ταρίκ Μπλακ

i

© Intime

Χωρίς Μπλακ στην Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:21 - 24.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:41 - 24.05.2023

Ο Τάρικ Μπλακ δεν ακολούθησε την αποστολή του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη, με τον Αμερικανό να μένει εκτός από το Game 2 απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Χωρίς τον Τάρικ Μπλακ θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός για το Game 2 της ημιτελικής σειράς των Playoffs της Basket League απέναντι στον ΠΑΟΚ

Ο Αμερικανός ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στο αριστερό γόνατο και έτσι αποφασίστηκε να μείνει εκτός από την εν λόγω αναμέτρηση, η οποία θα διεξαχθεί στην συμπρωτεύουσα την Πέμπτη (25/5).

«Δεν γίναμε Ολυμπιακοί για τις νίκες»: Ο διάλογος του Μπαρτζώκα με φίλο του Ολυμπιακού και ένα οδοιπορικό πέντε ημερών
EUROLEAGUE

12:48 - 23.05.2023

«Δεν γίναμε Ολυμπιακοί για τις νίκες»: Ο διάλογος του Μπαρτζώκα με φίλο του Ολυμπιακού και ένα οδοιπορικό πέντε ημερών

Το Final 4 του Κάουνας πέρασε στην ιστορία και το Sportal που βρέθηκε δίπλα στην ομάδα του Ολυμπιακού από την πρώτη στιγμή που η αποστολή προσγειώθηκε στο Κάουνας, καταγράφει όλα όσα συνέβησαν στη λιθουανική πόλη κατά τη διάρκεια της «ερυθρόλευκης» παραμονής εκεί.

Ο Τάρικ Μπλακ, όπως αναφέρει η ΚΑΕ Ολυμπιακός, θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή και η κατάστασή του θα εκτιμάται καθημερινώς.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός δεν έχει άλλο πρόβλημα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να υπολογίζει κανονικά σε όλους τους υπόλοιπους αθλητές του, ενώ θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν θα βρεθεί στην 12άδα ο Βενιαμίν Αμπόσι ή ο Παναγιώτης Τσάμης, ο οποίος έχει παράλληλα και υποχρεώσεις με τον Τρίτωνα στην Α2. 

Η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ θα είναι η πρώτη για τον Ολυμπιακό μετά τον χαμένο τελικό της Euroleague, με τους Ερυθρόλευκους να θέλουν τη νίκη, προκειμένου να μπορέσουν να αφήσουν πίσω την... πίκρα τους και να δείξουν αντίδραση ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, του οποίου η κατάκτηση αποτελεί και τον μεγάλο στόχο της σεζόν.