Τελειώνει ο Γόντικας από την Καρδίτσα
i

Κωστής Γόντικας / © Intime

Τελειώνει ο Γόντικας από την Καρδίτσα

Πάρης Τσελεπίδης • 15:50 - 13.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

O Κωστής Γόντικας αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη νεοφώτιστη Καρδίτσα με την απουσία του στο Σαββατιάτικο παιχνίδι στο Λαύριο να προμηνύει την εν λόγω εξέλιξη.

Η ανακοίνωση φαίνεται πως απομένει για να επισημοποιήσει το διαφαινόμενο διαζύγιο μεταξύ του Κωστή Γόντικα και της νεοφώτιστης Καρδίτσας. Την ίδια ώρα ο Βαγγέλης Αγγέλου βρίσκεται σε αναζήτηση ενδυνάμωσης του ρόστερ του ειδικά μετά και τη φυγή του Ντελόριε. 

Ουσιαστικά το εντός έδρας παιχνίδι για την 8η αγωνιστική της Basket League, το εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ, ήταν το τελευταίο του Γόντικα με τη φανέλα της Καρδίτσας καθώς επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του SPORTAL. Ο Βαγγέλης Αγγέλου δείχνει να έχει να έχει πάρει την απόφασή του και απομένουνε μόνο τα τυπικά ώστε ο διεθνής φόργουορντ να αποτελέσει παρελθόν. Εν συνεχεία θα φανεί αν θα συμφωνήσει με άλλη ελληνική ομάδα ή θα αναζητήσει τη τύχη του όπως και την περσινή χρονιά μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Ιωνικό Νίκαιας για την ρουμάνικη Άργκες Πιτέστι.

Ο Γόντικας που απουσίασε από το κλειστό του Λαυρίου επιβεβαιώνοντας πως ουσιαστικά είχε περάσει την πόρτα της εξόδου από το ρόστερ της Καρδίτσας στις μέρες που είχανε προηγηθεί. Αξίζει να σημειωθεί πως στη διάρκεια της φετινής Basket League αγωνίστηκε σε πέντε παιχνίδια της έχοντας κατά μέσο όρο 4 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 0.8 ασίστ.

Εκτός ωστόσο από το πως θα καλύψει το κενό του Γόντικα στο ρόστερ της Καρδίτσας ο Αγγέλου καλείται να διευθετήσει και δύο ακόμη μέτωπα. Αυτό του τραυματία Τζέιμς Μπέιτμον από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ήταν με γύψο στο Σαββατιάτικο παιχνίδι στο Λαύριο, αλλά και του Τζάβιν Ντελοριέλ που μετακόμισε στην ισραηλινή Χάποελ Χολόν μετά την καταβολή του buy out του των 30.000 ευρώ.

Τέλος αβέβαιο είναι το μέλλον και του Τζιμ Μποχάϊμ. Και όχι μόνο αυτό αλλά το Σαββατιάτικο παιχνίδι της Καρδίτσας στο Λαύριο είναι πολύ πιθανό να αποτέλεσε και το τελευταίο του 24χρονου Αμερικανού φόργουορντ.