Τελειώνει ο Ράντονιτς από τον Παναθηναϊκό

Τελειώνει ο Ράντονιτς από τον Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 12:03 - 20.02.2023 / Ανανεώθηκε: 12:17 - 20.02.2023

Η νέα αποτυχία του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ολυμπιακό φέρνει τον Ντέγιαν Ράντονιτς στην πόρτα της εξόδου.

Η κλεψύδρα είχε γυρίσει εδώ και καιρό ανάποδα. Και πλέον η άμμος του Ντέγιαν Ράντονιτς σε αυτή τελειώνει. Για την ακρίβεια; Τελείωσε μετά τη νέα ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο της Κρήτης, στον ημιτελικό του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος. Και αυτή η ήττα φέρνει τον Μαυροβούνιο προπονητή στην πόρτα της εξόδου των «πράσινων».

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Ράντονιτς προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή σε ότι αφορά την αποζημίωσή του. Κι εδώ φαίνεται πως έρχεται το πρόβλημα, με τους πράσινους πάντως να είναι διατεθειμένοι να τελειώσουν το θέμα ακόμα και αν χρειαστεί να πληρώσουν... κάτι παραπάνω.

Παρατράγουδο στον Παναθηναϊκό: Αρνήθηκε την εντολή του Ράντονιτς να μπει αλλαγή ο Μπέικον!
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

09:21 - 19.02.2023

Παρατράγουδο στον Παναθηναϊκό: Αρνήθηκε την εντολή του Ράντονιτς να μπει αλλαγή ο Μπέικον!

Κάθε άλλο παρά ευχάριστη είναι η ατμόσφαιρα στον Παναθηναϊκό, κάτι που αποδείχθηκε και πριν από τη λήξη του ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό με πρωταγωνιστές τους Ράντονιτς και Μπέικον.

Συγκεκριμένα, ο Ράντονιτς υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι κλειστό διετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και αυτή τη στιγμή αξιώνει όλα τα χρήματα του, τόσο για τη σεζόν που «τρέχει», όσο και για την επόμενη. Χρήματα που ανέρχονται περίπου στο 1,2 εκατομμύρια ευρώ στο σύνολό τους.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού αυτό που του έχει προταθεί σε πρώτο στάδιο είναι να πάρει όλα τα χρήματα της φετινής σεζόν και κάποια από την επόμενη, προκειμένου να τον... πείσουν να υπογράψει τη λύση του συμβολαίου του και να αποχωρήσει.

Πλέον μπαίνουμε σε επίπεδο διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών και είναι θέμα χρόνου αυτές να ολοκληρωθούν. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει αποφασίσει να τελειώσει τη συνεργασία με τον Μαυροβούνιο και στη συνέχεια να προχωρήσει στην πρόσληψη άλλου προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα στα επόμενα παιχνίδια της Euroleague και θα προσπαθήσει να αλλάξει την εικόνα της ώστε να διεκδικήσει με περισσότερες πιθανότητες το πρωτάθλημα.

Ήδη έχει ακουστεί έντονα, κυρίως από την Ιταλία, το όνομα του Τζιανμάρκο Ποτσέκο, με τον Παναθηναϊκό να μην επιβεβαιώνει το παραμικρό για ευνόητους λόγους: όσο δε λύνεται το συμβόλαιο του Ράντονιτς, δεν μπορεί να επιβεβαιώσει επαφές με κανέναν άλλον προπονητή. Όταν ο Μαυροβούνιος θα αποτελέσει και επίσημα παρελθόν, κάτι που αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες, τότε θα συζητήσει σε καλύτερη βάση με όσους έχει στη λίστα του.