Οριστικά με Παπαπέτρου η 12άδα του Παναθηναϊκού στον τελικό με τον Ολυμπιακό

Οριστικά με Παπαπέτρου η 12άδα του Παναθηναϊκού στον τελικό με τον Ολυμπιακό

Ηλίας Λαλιώτης 19:30 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:05 - 14.08.2024

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου σφίγγει τα δόντια και βρίσκεται στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν για τον τελικό του Σούπερ Καπ, Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

Με τον Ιωάννη Παπαπέτρου, όπως σας είχε ήδη ενημερώσει το Sportal, θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στον τελικό του Σούπερ Καπ απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο υπαρχηγός του «τριφυλλιού» είχε μείνει εκτός από τον ημιτελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, αλλά θα σφίξει τα δόντια και θα παίξει στο ματς που θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Εκτός φυσικά είναι ο Μάριους Γκριγκόνις, που «κόπηκε» από τη λίστα των 6 ξένων που έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει ο Εργκίν Αταμάν, με τον Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι να είναι κανονικά στην αποστολή σε σχέση με το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Νοκ άουτ έχει τεθεί και ο τραυματίας Ντίνος Μήτογλου.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού εκτός είναι ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, που ταξίδεψε στην Αθήνα για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του, με τη θέση του στη 12άδα να παίρνει ο Σακίελ ΜακΚίσικ.

Αναλυτικά οι 12άδες:

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Ουόκαπ, ΜακΚίσικ, Κάνααν, Λούντζης, Λαρεντζάκης, Πάπας, Φαλ, Παπανικολάου, Πίτερς, Μιλουτίνοφ, Σίκμα, Τανούλης

Παναθηναϊκός (Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Γκάι, Σλούκας, Λεσόρ, Ερνανγκόμεθ, Βιλντόζα, Μωραΐτης, Παπαπέτρου, Γκραντ, Αντετοκούνμπο, Μπαλτσερόφσκι, Μαντζούκας

Περισσότερα σε λίγο...