Τέλος ο Μάρκους Καρ από τον Άρη, θα συνεχίσει στην Μπνέι Χερζίλια

Τέλος ο Μάρκους Καρ από τον Άρη, θα συνεχίσει στην Μπνέι Χερζίλια

Παναγιώτης Κατσαφάδος 20:30 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:30 - 14.12.2023

Ο Μάρκους Καρ αποδεσμεύθηκε από τον Άρη και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει για το υπόλοιπο της σεζόν στην Μπνέι Χερζίλια.

Ο ερχομός του Τζόναθαν Σταρκ σήμανε στην ουσία το φινάλε της συνεργασίας του Άρη με τον Μάρκους Καρ. Ο Καναδός γκαρντ όπως αναμενόταν, θα αποχωρούσε από τους «κιτρινόμαυρους» καθώς ο ερχομός του βραχύσωμου Αμερικανού γκαρντ τον άφησε στο περιθώριο.

Ο Μάρκους Καρ αγωνίστηκε συνολικά σε 21 παιχνίδια με τον Άρη έχοντας 7.5 πόντους και 1.5 ασίστ κατά μέσο όρο με 14.8% στα τρίποντα και 34.7% στα σουτ εντός παιδιάς. Ο Άρης θα συνεχίσει τη σεζόν με τον Σταρκ στο rotation, με το ντεμπούτο του μάλιστα να έρχεται στον αγώνα στην Άγκυρα, κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ.

Η ανακοίνωση του Άρη για τον Καρ:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Μάρκους Καρ. Ευχαριστούμε θερμά τον Καναδό γκαρντ για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του».

Ο πρώην άσσος του Άρη δε θα μείνει πολύ καιρό χωρίς ομάδα καθώς θα συνεχίσει τη καριέρα του στη Μπνέι Χερζίλια. Ο Καναδός πρώην παίκτης του Άρη έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα από το Ισραήλ και απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις για την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

🔴Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός και τις μάχες του Big 4 στην Ευρώπη