Ο Κάιλ Γκάι έκανε ρεκόρ πόντων στην ιστορία του BCL για να «λυγίσει» το Περιστέρι bwin

Κάιλ Γκάι

Ο Κάιλ Γκάι έκανε ρεκόρ πόντων στην ιστορία του BCL για να «λυγίσει» το Περιστέρι bwin

Χρήστος Τσάλτας 21:29 - 26.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:35 - 26.04.2024

Η Τενερίφη κατάφερε να φτάσει στην πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Final 4 του BCL, με τον Κάιλ Γκάι να πραγματοποιεί τρομακτική εμφάνιση και να κάνει ρεκόρ πόντων σε ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο πρώτος ημιτελικός του Final 4 του BCL είχε έναν μεγάλο πρωταγωνιστή. Ο Κάιλ Γκάι ήταν ο παίκτης που έκανε τη διαφορά στην Stark Arena και οδήγησε την Τενερίφη στην πρόκριση σε ακόμα έναν τελικό, άρα και μια ακόμα ευκαιρία να διεκδικήσει το τρόπαιο της διοργάνωσης.

Για να φτάσει η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά στην -δύσκολη- επικράτηση με 97-93 χρειάστηκε ένα μεγάλο επιθετικό κρεσέντο, το οποίο ξεκίνησε από την δεύτερη περίοδο. Σε εκείνο το διάστημα σκόραρε 12 από τους 14 πόντους του στο πρώτο μέρος, για να τελειώσει τον ημιτελικό με 34 πόντους.

Έπεσε.... ηρωικά το Περιστέρι bwin του Σπανούλη
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

21:02 - 26.04.2024

Έπεσε.... ηρωικά το Περιστέρι bwin του Σπανούλη

Το Περιστέρι bwin κοίταξε στα μάτια σε όλη τη διάρκεια του 40λεπτου την Τενερίφη, στον ημιτελικό του Final 4 του BCL, όμως οι Big-3 της ισπανικής ομάδας (Γκάι, Χουέρτας, Σερμαντίνι) οδήγησαν στη νίκη την ομάδα του Βιντορέτα με 97-93.

Η επίδοση αυτή ήρθε με 3/6 δίποντα, 6/10 τρίποντα, αλλά και 10/10 βολές, ενώ μάζεψε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ στα 32 λεπτά που έμεινε στο παρκέ.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης μάλιστα είναι πως οι 34 πόντοι που πέτυχε αποτελούν την κορυφαία επίδοση σε ημιτελικούς BCL, με τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού AKTOR να κάνει ρεκόρ με την εμφάνισή του αυτή.

Πάρτε μια γεύση από τη σπουδαία εμφάνιση του Αμερικανού γκαρντ: