Το αινιγματικό post του Μάικ Τζέιμς για το μέλλον του (pic)

Μάικ Τζέιμς

i

© Intime

Το αινιγματικό post του Μάικ Τζέιμς για το μέλλον του (pic)

Sportal newsroom 13:50 - 05.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:01 - 05.06.2023

Ένα ιδιαίτερο και άκρως αινιγματικό μήνυμα δημοσίευσε στα social media ο Μάικ Τζέιμς, φουντώνοντας ακόμα περισσότερο τις φήμες για το μέλλον του.

Την ώρα που η φημολογία γύρω από το όνομά του είναι έντονη, ενόψει της νέας σεζόν, ο Μάικ Τζέιμς φροντίζει να ρίχνει νερό στο μύλο. Κι αυτό γιατί «χτύπησε» για ακόμα μια φορά μέσα από τα social media.

Αυτή τη φορά πόσταρε μια φωτογραφία που αναγράφει: «Το διαζύγιο είναι εντάξει. Ο χωρισμός είναι εντάξει. Το να αρχίζεις από την αρχή είναι εντάξει. Το να προχωράς είναι εντάξει. Το να είσαι μόνος είναι εντάξει. Αυτό που δεν είναι εντάξει είναι να μένεις κάπου που δεν είσαι πολύτιμος και δεν σε εκτιμάνε».

Το σχετικό μήνυμα έχει πάρα πολλές ερμηνείες με πολλούς τρόπους, αναφορικά με τον Αμερικανό άσο, ο οποίος βρίσκεται την τελευταία διετία στο Μόντε Κάρλο για χάρη της Μονακό. Με τους Μονεγάσκους φέτος έφτασε στο Final 4 της Euroleague, ενώ θα παλέψει για το πρωτάθλημα κόντρα στην Μετροπολιτάν 92 του Βίκτορ Ουεμπανιαμά.

Όλα αυτά ενώ οι φήμες γύρω από το όνομά του και σχετικά με ενδεχόμενη επιστροφή στον Παναθηναϊκό, το φετινό καλοκαίρι να εντείνονται όλο και περισσότερο, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια αντίδραση, για την ώρα από κάποια από τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Δείτε το μήνυμα του Αμερικανού γκαρντ στα social media::