To Λαύριο παίζει με το Μαρούσι στο τελευταίο φιλικό ματς πριν τα επίσημα

To Λαύριο παίζει με το Μαρούσι στο τελευταίο φιλικό ματς πριν τα επίσημα

Sportal newsroom 12:08 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 12:10 - 30.09.2023

Πρόβα τζενεράλε για το Λαύριο που το Σάββατο (30/9, 16:00) αντιμετωπίζει εντός έδρας το Μαρούσι στο τελευταίο φιλικό αγώνα πριν την επίσημη πρεμιέρα στο πρωτάθλημα κόντρα στην ΑΕΚ - Ο κόουτς Μέξας βγάζει τα τελικά συμπεράσματα, ενώ την Παρασκευή μαζί με συνεργάτες και παίκτες του είχαν επισκεφτεί το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κερατέας.

Στο κλειστό γυμναστήριο του Λαυρίου ολοκληρώθηκαν οι βελτιωτικές εργασίες και το Σάββατο (30/9, 16:00) η τοπική ομάδα που αγωνίζεται στην Basket League θα δώσει τον πρώτο της φιλικό αγώνα στη φυσική της έδρα. 

Οι φιλικές αναμετρήσεις που προηγήθηκαν, με τον ΠΑΟΚ και την Καρδίτσα, έγιναν στο γήπεδο της Γλυφάδας, αλλά τώρα οι παίκτες του Κώστα Μέξα επιστρέφουν για δράση στο Λαύριο και απέναντί τους θα βρεθεί το νεοφώτιστο Μαρούσι

Αυτή θα είναι και η πρόβα τζενεράλε πριν τις επίσημες υποχρεώσεις που ξεκινούν στις 7-8 Οκτωβρίου και αφορούν στο εγχώριο πρωτάθλημα. O 46xχρονος Κερκυραίος προπονητής μαζί με τους συνεργάτες του Σάββα Συμεωνίδη και Κώστα Πασχάλη, θα βγάλουν τα τελευταία συμπεράσματά τους εν όψει της πρεμιέρας κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ το παιχνίδι θα είναι... ανοικτό για τους φιλάθλους της ομάδας που θα θελήσουν να ενισχύσουν την προσπάθεια, αλλά και να παρακολουθήσουν τη νέα προσπάθεια που ξεκινάει με ενθουσιασμό και προοπτική. 

Στο μεταξύ, μια μέρα νωρίτερα και συγκεκριμένα την Παρασκευή (29/9) το πρωί ο κόουτς Μέξας, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Βαγγέλη Βώδινα, ο αρχηγός της ομάδας Θοδωρής Ζάρας, αλλά και οι συμπαίκτες του Ντέιβιντ ΝτεΤζούλιους, Εξέβιερ Καστανέδα, Μιχάλης Σπρίντζιος και Δημήτρης Δεϊμέζης επισκέφθηκαν το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κερατέας και γιόρτασαν μαζί με τους μαθητές και τους δασκάλους την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. 

Φωτογραφήθηκαν μαζί τους, τους προσκάλεσαν στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες που είχαν. Μικροί και μεγάλοι. Αυτή ήταν η πρώτη επίσκεψη της ομάδας του Λαυρίου σε σχολεία της Λαυρεωτικής και αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιου είδους δράσης κατά τη διάρκεια της χρονιάς. 

Tags: