Το live τηλεφώνημα του Ομπράντοβιτς στον Γιαννακόπουλο, η διακοπή στον Σλούκα και ο λόγος της απουσίας του από τη συνέντευξη Τύπου (vid)

Το live τηλεφώνημα του Ομπράντοβιτς στον Γιαννακόπουλο, η διακοπή στον Σλούκα και ο λόγος της απουσίας του από τη συνέντευξη Τύπου (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 22:13 - 22.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:39 - 22.09.2023

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου για το 5ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», με τον βοηθό του να εξηγεί τον λόγο, ενώ ο Κώστας Σλούκας έβαλε τα γέλια στο τηλεφώνημα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Σέρβο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς απουσίαζε από τη συνέντευξη Τύπου του 5ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», καθώς όπως ανέφερε ο βοηθός του Γιόζεπ Ιθκιέρδο «ο Ζελίκο θέλει να εκφράσει τη λύπη του και να ζητήσει συγγνώμη που δεν είναι εδώ μαζί μας, γιατί είχε μια σημαντική οικογενειακή υποχρέωση. Ήταν η βάπτιση της εγγονής του, ένα πολύ σημαντικό γεγονός για την οικογένειά του».

Μάλιστα, λίγο αργότερα σημειώθηκε ένα... περίεργο συμβάν. Την ώρα που ο Κώστας Σλούκας ξεκίνησε για να δώσει μία απάντηση σε ερώτηση που δέχθηκε, σταμάτησε, καθώς άκουγε παράλληλα τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να μιλάει στο τηλέφωνό του. 

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού γέλασε και όταν έκλεισε το τηλέφωνο ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ του είπε: «Πρόεδρε εντάξει;» και συνέχισε να απαντά στην ερώτηση. 

Τι είχε γίνει; Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κάλεσε τηλεφωνικά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για να τον ευχαριστήσει και να απολογηθεί για την απουσία του.

Δείτε το σχετικό βίντεο μετά το 41:50: