To postgame του Sportal με Βραχάλη και Αβραμίδη για τον τρίτο τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (vid)

Sportal newsroom 23:23 - 11.06.2023 / Ανανεώθηκε: 00:38 - 12.06.2023

Η εκπομπή του Sportal για τον τρίτο τελικό της Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Παρουσιάζουν οι Χριστίνα Βραχάλη και Στέφανος Αβραμίδης με εκλεκτό καλεσμένο τον προπονητή Θανάση Παπαχατζή. Γιώργος Γαβριλάκης και Αχιλλέας Μαυροδόντης μεταφέρουν σε ζωντανή σύνδεση όλο το ρεπορτάζ από το ΣΕΦ.

Η δεύτερη διαδικτυακή εκπομπή του Sportal σας συντρόφευσε αμέσως μετά τη λήξη του τρίτου τελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Οι Χριστίνα Βραχάλη και Στέφανος Αβραμίδης με καλεσμένο τον προπονητή Θανάση Παπαχατζή, ανέλυσαν το ντέρμπι και τη νίκη του Ολυμπιακού, ο οποίος έκανε το 2-1 στους τελικούς επικρατώντας με 75-52 του Παναθηναϊκού.

Αχιλλέας Μαυροδόντης και Γιώργος Γαβριλάκης με live συνδέσεις από το Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, μετέφεραν όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, ενώ υπήρξαν και ζωντανές συνδέσεις με τις συνεντεύξεις Τύπου του Γιώργου Μπαρτζώκα και του Χρήστου Σερέλη.

Ξέσπασμα του Γιώργου Μπαρτζώκα: «Μου γίνονται μαθήματα ηθικής και μου κουνούν το δάχτυλο άνθρωποι που λειτουργούν στο παρασκήνιο»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

00:18 - 12.06.2023

Ξέσπασμα του Γιώργου Μπαρτζώκα: «Μου γίνονται μαθήματα ηθικής και μου κουνούν το δάχτυλο άνθρωποι που λειτουργούν στο παρασκήνιο»

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό στον τρίτο τελικό της Basket League, γεγονός που χαροποίησε τον προπονητή του, Γιώργο Μπαρτζώκα, ωστόσο στη συνέντευξη Τύπου ο κόουτς του Ολυμπιακού πήρε θέση για τα όσα γράφονται εναντίον του.

Μείνετε συντονισμένοι. Έπειτα από κάθε μεγάλο event, θα είμαστε εδώ να σας μεταφέρουμε τον παλμό των αθλητικών γεγονότων.