Το πρώτο κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο της: «Η Bασίλισσα μας χρειάζεται όλους δίπλα της»

Το πρώτο κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο της: «Η Bασίλισσα μας χρειάζεται όλους δίπλα της»

Χρήστος Τσάλτας 14:24 - 05.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:46 - 05.10.2023

Η σεζόν 2023-24 ξεκινάει και η ΑΕΚ θέλει τον κόσμο στο πλευρό της. Στο πλαίσιο αυτό οι «κιτρινόναυροι» έθεσαν στη διάθεσή των φίλων της ομάδας τα εισιτήρια της πρεμιέρας της Basket League κόντρα στο Λαύριο, απευθύνοντας κάλεσμα προς όλους.

Η ΑΕΚ ακόμα βρίσκεται σε προκαταρκτικό στάδιο, όπως άλλωστε κι όλες οι ομάδες. Ειδικά αυτές που ουσιαστικά δημιούργησαν ένα σύνολο από την αρχή, όπως η Ένωση. Ο κόουτς Ζοάν Πλάθα δημιουργεί ένα... μείγμα με προοπτική, σε μία συμβολική σεζόν για την ιστορία της ομάδας που ιδρύθηκε το 1924, άρα κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν θα συμπληρώσει 100 χρόνια ζωής!  

Η πρώτη επίσημη υποχρέωση της ομάδας αφορά στην Basket League και το παιχνίδια κόντρα στο Λαύριο για την πρεμιέρα (7/10, 17:15), καθώς η δράση στην ευρωπαϊκή διοργάνωση που συμμετέχει (Basketball Champions League) έπεται και η ΚΑΕ ενημέρωσε για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για την εγχώρια λίγκα. Διότι, στο BCL, υπάρχει η τιμωρίας της ΑΕΚ από τα περσινά επεισόδια στην προημιτελική σειρά με την Χάποελ Ιερουσαλήμ και δεν θα εκδίδονται εισιτήρια, αλλά θυμίζουμε πως οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν κανονικά να παρακολουθούν τα παιχνίδια της αγαπημένης τους ομάδας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της «Βασίλισσας» με αντίπαλο το Λαύριο, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Basket League 2023-2024, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο (07/10, 17:15), στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων.

Η «Βασίλισσα» μάς χρειάζεται ξανά όλους δίπλα της.

Η μαζική παρουσία σας, πολλώ δε μάλλον στην επετειακή περίοδο που εκκινεί τις επόμενες ώρες, θα είναι καθοριστική.

Τιμές εισιτηρίων: 15, 20, 25, 30, 50, 100 ευρώ

Τρόποι αγοράς

👉🏻 H αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).

👉🏻 Για να αγοράσετε το εισιτήριό σας, μέσω της VIVA, πατήστε ΕΔΩ

👉🏻 Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ.

👉🏻 Η είσοδος για τα παιδιά έως 10 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2013).