Το τραγούδι που ζήτησε ο Γιαννακόπουλος από τον Νίνο: «Μέχρι τέλους μόνο αυτό θα ζητάω» (vid)

Νίνο & Δημήτρης Γιαννακόπουλος

i

Νίνο & Δημήτρης Γιαννακόπουλος/©Intime

Το τραγούδι που ζήτησε ο Γιαννακόπουλος από τον Νίνο: «Μέχρι τέλους μόνο αυτό θα ζητάω» (vid)

Sportal newsroom 15:45 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 16:16 - 30.03.2023

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίνο ενημέρωσε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ότι το τραγούδι που του ζήτησε είναι έτοιμο για κυκλοφορία.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ζήτησε, από τον τραγουδιστή Νίνο, να του γράψει ένα κομμάτι που θα παίζει σε κάθε παιχνίδι τη νέα χρονιά στο ΟΑΚΑ

«Νίνο αδερφέ μου θέλω μια χάρη σε παρακαλώ. Θέλω να σου ζητήσω να μου γράψεις στίχους και μουσική για ένα κομμάτι. Θέλω το κομμάτι να λέγεται "μέχρι τέλους" και όπως ξεκινάει η Παράνοια με το "Θα υποταχθώ", θέλω να ξεκινάει έτσι και το νέο κομμάτι. Θέλω να το αφιερώσω σε δύο φίλους μου και θέλω να παίζει στο ΟΑΚΑ από του χρόνου πρωί- βράδυ από την αρχή μέχρι το τέλος των αγώνων», είχε πει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Μέσα σε λίγες ημέρες, ο γνωστός σταρ ολοκλήρωσε το τραγούδι, το οποίο ονόμασε «Μέχρι Τέλους», γνωστοποιώντας το σε live μετάδοση στο Instagram και ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που το περιμένει με ανυπομονησία.

Να σημειωθεί ότι το «Παράνοια» που ήταν η πρώτη απόπειρα των δύο ανδρών, έσπασε... ταμεία και δεν αποκλείεται και το «Μέχρι Τέλους» να κάνει ανάλογη επιτυχία.

«Είδα ένα story του Δημήτρη και μου ζήτησε να γράψω ένα τραγούδι. Το τραγούδι το έγραψα αμέσως. Μετά μου ερχόντουσαν μηνύματα.. Μου ζήτησε ένα τραγούδι ο Δημήτρης, το έγραψα. Αυτό μου βγήκε αμέσως… Το έγραψα αμέσως. Έτσι γρήγορα. Κάτι γίνεται και το βλέπω ολόκληρο το τραγούδι. Βλέπω τον τίτλο, βλέπω τους στίχους, πως πηγαίνει. Και τώρα που στο είπα, ευτυχώς που το θυμήθηκα το έγραψα σε γρήγορο χρόνο η αλήθεια είναι αλλά για μένα εκείνο το δεκάλεπτο είναι πολύ πιεστικό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίνο σε συνέντευξή του.

Οι στίχοι του νέου τραγουδιού του Νίνο:

Με ρωτάνε μέχρι που θα το πάω, πάω μέχρι τέλους. Με ρωτάνε μέχρι που θα το πάω, πάω μέχρι τέλους, μέχρι τέλους.

Θα υποταχθώ επιτέλους, μέχρι να δεις φωτεινά “τίτλοι τέλους”, θα αφιερώσω σε αυτό την ζωή μου να φωτίσει η ψυχή μου. Δεν με νοιάζει, ούτε με ένοιαζε ποτέ τι θα πουν. Μέχρι τέλους μόνο αυτό θα ζητάω (χάνεται) 

Σου αφιερώνω αυτό το τραγούδι, για να θυμάσαι συνέχεια εμένα Κι εγώ θα δηλώνω δημόσια πως μόνο μέχρι τέλους θα το πάω για σένα. Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος, δεν με ένοιαζε ποτέ τι θα πουν. Θα ζητάω να φωνάζεις θέλω να υποδεχτώ.