Euroleague Final 4: Το top 10 plays του Κάουνας

Ο Γιουλ σκοράρει μπροστά στον Φαλ και χαρίζει την Euroleague στη Ρεάλ Μαδρίτης

i

©Intime

Euroleague Final 4: Το top 10 plays του Κάουνας

Νίκος Καλαμπάκας 16:18 - 26.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:19 - 26.05.2023

Η Euroleague ανέβασε βίντεο με τα 10 καλύτερα plays του Final 4 του Κάουνας και όπως είναι φυσικό το καλάθι του Γιουλ με το οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης βρίσκεται στην κορυφή.

Το Final 4 του Κάουνας πέρασε στην ιστορία, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να «παγώνει» τον Ολυμπιακό και τους χιλιάδες φίλους του που έβαψαν στα ερυθρόλευκα την πόλη της Λιθουανίας.

O απόλυτος οδηγός: Οι 10 καλύτεροι σε κάθε θέση που μένουν ελεύθεροι στη Euroleague
EUROLEAGUE

14:37 - 26.05.2023

O απόλυτος οδηγός: Οι 10 καλύτεροι σε κάθε θέση που μένουν ελεύθεροι στη Euroleague

Λίγο πριν τελειώσουν ολοκληρωτικά οι υποχρεώσεις των ομάδων της Euroleague στις εγχώριες λίγκες και μπουν επισήμως στο μεταγραφικό παιχνίδι σας παρουσιάζουμε τους κορυφαίους ελεύθερους σε κάθε θέση. Αυτούς που θα έχουν πολλές προτάσεις και είναι πιθανό να αλλάξουν τα δεδομένα εκεί που θα επιλέξουν να εγκατασταθούν...

Οι Πειραιώτες ήταν η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης φέτος, όμως αυτό που έμεινε στο τέλος ήταν η απώλεια του τίτλου, αφού ο Σέρχιο Γιουλ με ένα καλάθι μπροστά στα υψωμένα χέρια του Μουστάφα Φαλ, κατάφερε να χαρίσει το τρόπαιο στη Ρεάλ.

Η Euroleague σήμερα (26/5) ανέβασε βίντεο με τις δέκα καλύτερες φάσεις της διοργάνωσης και όπως ήταν φυσιολογικό, το νικητήριο καλάθι του Γιουλ βρίσκεται στην κορυφή. Καρφώματα, κοψίματα και φυσικά το καλάθι που έκρινε τον τίτλο, συνθέτουν το σκηνικό του Final 4, το οποίο ολοκλήρωσε μια μαγική σεζόν στα παρκέ της Ευρώπης.

Δείτε άφθονο θέαμα στο βίντεο που ακολουθεί, με τις δέκα κορυφαίες στιγμές στο Κάουνας: