Τρινκιέρι: «Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί να πάρει τον τίτλο στην Euroleague»

Αντρέα Τρινκιέρι

i

Αντρέα Τρινκιέρι / © Intime

Τρινκιέρι: «Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί να πάρει τον τίτλο στην Euroleague»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:51 - 08.03.2023 / Ανανεώθηκε: 19:53 - 08.03.2023

Ο Αντρέα Τρινκιέρι μίλησε για το παιχνίδι της Μπάγερν με τον Ολυμπιακό (9/3, 21:00), με τον Ιταλό να στέκεται στην ποιότητα των Ερυθρόλευκων.

Η Μπάγερν αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, σε ένα ματς που αναμένεται να έχει έντονη παρουσία του κόσμου στις εξέδρες, με τον Αντρέα Τρινκιέρι να αποθεώνει στις δηλώσεις του τους Πειραιώτες.

Ο Ιταλός, μιλώντας για την αναμέτρηση που ακολουθεί για τους Βαυαρούς στάθηκε στην ποιότητα του Ολυμπιακού, ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη, εάν θέλει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Μπαρτζώκας: «Η Μπάγερν δεν τα παρατάει ποτέ!»
EUROLEAGUE

15:29 - 08.03.2023

Μπαρτζώκας: «Η Μπάγερν δεν τα παρατάει ποτέ!»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν σκέφτεται το χθες, τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα ή την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδι. Ούτε τα play off. Κοιτάει κατάματα το ματς με τη Μπάγερν Μονάχου (Πέμπτη 9/3) και... προειδοποιεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντρέα Τρινκιέρι:

«Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και το φαβορί να πάρει τον τίτλο στην Ευρωλίγκα. Διαθέτουν πολύ υψηλή ποιότητα με σπουδαίους παίκτες όπως ο Βεζένκοφ ή ο Σλούκας. Εμείς δεν έχουμε πολύ χρόνο για προετοιμασία. Θα είναι μεγάλη πρόκληση για μας να τους αντιμετωπίσουμε και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι».