Τζέιλεν Μπράουν, σε βλέπουν: Φόρεσε ανάποδα το σορτσάκι του στο πρώτο φιλικο των Σέλτικς (vid)

Ο Τζέιλεν Μπράουν φοράει ανάποδα το σορτσάκι του

Τζέιλεν Μπράουν, σε βλέπουν: Φόρεσε ανάποδα το σορτσάκι του στο πρώτο φιλικο των Σέλτικς (vid)

Χρήστος Τσάλτας 09:17 - 09.10.2023

Ο Τζέιλεν Μπράουν χάρισε ένα... μαργαριτάρι στο πρώτο παιχνίδι pre-season των Μπόστον Σέλτικς, καθώς μπήκε στο παρκέ φορώντας το σορτσάκι του ανάποδα, κάτι που παρατήρησε άμεσα ο Μπράιαν Σκαλαμπρίνι.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Τζέιλεν Μπράουν υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο με τους Μπόστον Σέλτικς, το οποίο θα τον «δέσει» για πολλά χρόνια στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του στο ΝΒΑ. Οι Σέλτικς άλλωστε θέλουν να χτίσουν γύρω του μια ομάδα νικήτρια και το έδειξαν εμπράκτως, καθώς του προσέφεραν το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία της λίγκας.

Εντός παρκέ ο JB είναι μια μηχανή παραγωγής σκορ και το alter ego του Τζέισον Τέιτουμ στην ομάδα του Τζόε Μαζούλα. Την ίδια στιγμή όμως χάρισε ένα μοναδικό blooper με το... καλημέρα στη σεζόν, δδίχνοντας πως τα επόμενα παιχνίδια των Σέλτικς μόνο βαρετά δεν θα είναι.

Τζέιλεν Μπράουν

Αυτό γιατί μπήκε στο παρκέ φορώντας το σορτσάκι του ανάποδα, κάτι που δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε στα παιχνίδια της άλλης πλευράς του Ατλαντικού, αλλά και γενικότερα σε αγώνες μπάσκετ.

Ο Μπράιαν Σκαλαμπρίνι το παρατήρησε αμέσως, λέγοντας πως «νομίζω ότι ο Τζέιλεν Μπράουν φοράει ανάποδα το σορτσάκι του», ωστόσο ο Μπράουν συνέχισε να αγωνίζεται έτσι. Ίσως να το έκανε και για γούρι, ίσως για να αλλάξει κάποιες συνήθειες.

Ο μόνος που γνωρίζει την απάντηση είναι ο ίδιος, που στο πρώτο κιόλας παιχνιδι προετοιμασίας της ομάδας του λάνσαρε νέα μόδα σε όλα τα επίπεδα!

Δείτε το στιγμιότυπο, αλλά και την επική αντίδραση του Σκαλαμπρίνι, που δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο.