Τζέιμς: «Η Αθήνα είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, απολαμβάνω την έδρα της Φενέρ και θέλω αντίπαλο τον Λάρκιν»

Μάικ Τζέιμς

Τζέιμς: «Η Αθήνα είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, απολαμβάνω την έδρα της Φενέρ και θέλω αντίπαλο τον Λάρκιν»

Νίκος Καλαμπάκας 22:17 - 23.01.2024 / Ανανεώθηκε: 22:21 - 23.01.2024

Φιλοξενούμενος του Κάιλ Χάινς στην εκπομπή «A quarter with Kyle» είναι ο Μάικ Τζέιμς ο οποίος απάντησε στις ερωτήσεις του σέντερ της Αρμάνι.

Ο Μάικ Τζέιμς είναι ο φιλοξενούμενος του Κάιλ Χάινς, στην εκπομπή του στη Euroleague.

Ο γκαρντ της Μονακό απαντάει σε ερωτήσεις του σέντερ της Αρμάνι Μιλάνο και ανάμεσα σε αυτές κλήθηκε να επιλέξει τον αγαπημένο του προορισμό από τις χώρες που έχουν ομάδες στην Euroleague, απαντώντας χωρίς να το σκεφτεί την Αθήνα.

Ο Χάινς αρχικά ρωτάει τον Τζέιμς αν έχει κάποιο τελετουργικό η κάποια ρουτίνα πριν από τα παιχνίδια, με τον ίδιο να λέει ότι "δεν έχω ρουτίνα φίλε, απλά μπαίνω μέσα και τα σπάω".

Στη συνέχεια, ο Χάινς ζητάει να μάθει σε ποιο γήπεδο απολαμβάνει περισσότερο τα παιχνίδια ο Τζέιμς, με τον γκαρντ της Μονακό να απαντάει αυτό της Φενέρ.

Ακολουθεί η ερώτηση για την αγαπημένη του πόλη και η απάντηση «Αθήνα», ενώ στη συνέχεια ο Κάιλ Χάινς ρωτάει τον Τζέιμς ποιο είναι το αγαπημένο του ματσάρισμα στην Euroleague.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού επισημαίνει ότι είναι ο Λάρκιν, ωστόσο τα τελευταία δύο χρόνια δεν είχαν την ευκαιρία να ανταγωνιστούν στους αγώνες των ομάδων τους, λόγω τραυματισμών.

Ο Τζέιμς φέτος έχει μέσο όρο στην Euroleague 19,3 πόντους, 5,5 ασίστ , 4,3 ριμπάουντ για 21,5 ( 1ος συνολικά) στο PIR. Με τη Μονακό έχει κάνει και φέτος φοβερές εμφανίσεις, με αποκορύφωμα αυτή στη νίκη της ομάδας του κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο ίδιος έφτασε στο double double με 15 πόντους και 12 ασίστ και ήταν εξαιρετικός από την αρχή, αφού κατάφερε να κυριαρχήσει στην περιφέρεια, κυρίως μοιράζοντας εξαιρετικά το παιχνίδι.