Ο Ποτζέκο αποθέωσε τον Πάρις Λι για τον πιο... τρελό λόγο (vid)

Ο Ποτζέκο αποθέωσε τον Πάρις Λι για τον πιο... τρελό λόγο (vid)

Sportal newsroom 15:27 - 03.11.2023

Η Βιλερμπάν πανηγύρισε την πρώτη νίκη της στην Euroleague και ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο εκθείασε τον Πάρις Λι για έναν λόγο πολύ διαφορετικό από τους συνηθισμένους.

Έπειτα από 18 διαδοχικές ήττες η Βιλερμπάν κατάφερε να σπάσει το ρόδι και να κάνει σεφτέ στη φετινή διοργάνωση. Η ομάδα του Τζιανμάρκο Πτοζέκο υπέταξε την Ζαλγκίρις, μέσα στο Κάουνας, φτάνοντας στην πρώτη επιτυχία της στη διοργάνωση για φέτος.

Ένα αποτέλεσμα το οποίο έφερε τεράστια ευφορία στις τάξεις της ομάδας, με τον coach Poz να γίνεται... ένα με τους παίκτες του.

Την ίδια ώρα όμως φρόντισε να σταθεί στην παρουσία ενός παίκτη που έκανε τη διαφορά. Όχι όμως με συνηθισμένο τρόπο. Διότι ο Πάρις Λι αρνήθηκε να μπει στο παρκέ, με 3 λεπτά να απομένουν, θέλοντας να αφήσει τους συμπαίκτες του να κάνουν τη δουλειά. Κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Ιταλό προπονητή, που έπλεξε το εγκώμιο του εκρηκτικού γκαρντ.

«Τρία λεπτά για τη λήξη του αγώνα κάλεσα τον Πάρις Λι να μπει στο παρκέ. Με κοίταξε και είπε "Άστους να παίξουν". Αυτό είναι κάτι. Είναι το πιο σημαντικό απ' όλα για μένα», ήταν τα λόγια του Ιταλού προπονητή για τον πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού, που φέτος προσφέρει τις υπηρεσίες του στην γαλλική ομάδα.

Sportal Euroleague Show με Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός και όλα τα highlights της ημέρας