Αγωνία στους Χιτ: Πονάει στο γόνατο ο Μπάτλερ - Φόβοι για μεγάλη ζημιά

Τζίμι Μπάτλερ

i

@Photo by Tim Nwachukwu/Getty Images

Αγωνία στους Χιτ: Πονάει στο γόνατο ο Μπάτλερ - Φόβοι για μεγάλη ζημιά

Χρήστος Τσάλτας 10:27 - 18.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:33 - 18.04.2024

Ο Τζίμι Μπάτλερ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στο δεξί γόνατο, από την αναμέτρηση των Μαϊάμι Χιτ με τους Φιλαδέλφεια 76ερς και στην ομάδα της South Beach επικρατεί αγωνία για την κατάστασή του.

Οι Μαϊάμι Χιτ δεν αγχώνονται μόνο για την θέση στα Playoffs της Ανατολής, η οποία στην παρούσα φάση είναι στον... αέρα, αλλά -κυρίως- για την κατάσταση του Τζίμι Μπάτλερ, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι του Play-In tournament, κόντρα στους Φιλαδέλφεια 76ερς, στην Πενσιλβάνια. Μια εξέλιξη που προκαλεί ανησυχία στις τάξεις της ομάδας της South Beach.

Με το σκορ στο 22-22 στα τέλη της πρώτης περιόδου, ο Μπάτλερ βρέθηκε στο transition και ήταν έτοιμος να σκοράρει. Η παρέμβαση του Κέλι Ούμπρε τζούνιορ αποσόβησε ένα σίγουρο καλάθι, ενώ ταυτόχρονα κατά την πτώση του στο παρκέ ο Jimmy Buckets πονούσε υπερβολικά στο δεξί γόνατο και από τις πρώτες αντιδράσεις του έδειχνε να υποφέρει.

Στο δρόμο των Νικς οι Σίξερς, για την οκτάδα Χιτ και Μπουλς
NBA

10:11 - 18.04.2024

Στο δρόμο των Νικς οι Σίξερς, για την οκτάδα Χιτ και Μπουλς

Οι Φιλαδέλφεια 76ερς έκαναν το... καθήκον τους και επικράτησαν των Μαϊάμι Χιτ, εντός έδρας με 105-104 και θα αντιμετωπίσουν τους Νιου Γιορκ Νικς στον πρώτο γύρο των playoffs, την ώρα που οι Σικάγο Μπουλς επικράτησαν των Ατλάντα Χοκς (131-116) και θα βρουν στο δρόμο τους την ομάδα της Φλόριντα με φόντο την 8η θέση.

Αμέσως άπαντες πήγαν προς το μέρος του για να διαπιστώσουν το μέγεθος του προβλήματος, όμως ο Μπάτλερ συνέχισε κανονικά την αναμέτρηση και μάλιστα αγωνίστηκε 39 λεπτά, έχοντας 19 πόντους, 5 ασίστ και 5 κλεψίματα στο διάστημα αυτό. Την ίδια ώρα όμως οι πόνοι παραμένουν και έγιναν ακόμα πιο έντονοι με το πέρας του αγώνα.

Με την επιστροφή των Χιτ στη βάση τους ο Μπάτλερ θα υποβληθεί σε εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το πλήρες μέγεθος του προβλήματος. Η αγωνία είναι μεγάλη στις τάξεις της ομάδας, καθώς όσον αφορά τον ηγέτη του συνόλου φοβούνται πως θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω του τραυματισμού στο γόνατο. Οι πόνοι δεν έχουν υποχωρήσει άλλωστε και αυτό κάνει ακόμα πιο έντονη την αγωνία στις τάξεις των τρις πρωταθλητών του ΝΒΑ.

Η στιγμή του τραυματισμού του Τζίμι Μπάτλερ: