Τζοέλ σταμάτα δεν είναι πια αστείο: Η μεγάλη παράσταση 70 πόντων του Εμπίντ

Τζοέλ Εμπίντ

Τζοέλ σταμάτα δεν είναι πια αστείο: Η μεγάλη παράσταση 70 πόντων του Εμπίντ

Χρήστος Τσάλτας 09:20 - 23.01.2024

Joel MVPiid! Ο ηγέτης των Φιλαδέλφεια 76ερς πήρε την ομάδα του από το χέρι σε ακόμα ένα παιχνίδι. Μόνο που αυτή τη φορά χάρισε μια παράσταση που θα μείνει στην ιστορία.

Η βραδιά στο Wells Fargo Center της Φιλαδέλφεια είχε έναν πολύ μεγάλο πρωταγωνιστή. Έναν απόλυτο πρωταγωνιστή, για να είμαστε ακριβείς. Ο Τζοέλ Εμπίντ έσπασε όλα τα κοντέρ, σε μια βραδιά που θα την θυμούνται άπαντες για χρόνια.

Ο MVP της περσινής σεζόν στο ΝΒΑ, που βρίσκεται στην pole position και για τον φετινό τίτλο, επιβεβαίωσε τον ντόρο γύρω από το όνομά του και φρόντισε να δείξει πως έχει όλα τα εχέγγυα για να κατακτήσει και φέτος το βραβείο αυτό. Η άμυνα των Σαν Αντόνιο Σπερς το βίωσε για τα καλά.

Απέναντι στην ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς ο Εμπίντ ήταν απολαυστικός και ασταμάτητος. Οι αριθμοί άλλωστε λένε την απόλυτη αλήθεια για την παρουσία του στο παρκέ. 70 πόντοι, 24/41 σουτ, 21/23 βολές, 18 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα. Έκανε τα... πάντα στο παρκέ για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Όπως και έκανε, με την ιαχή «MVP» να δονεί, δικαίως, την ατμόσφαιρα στην Πενσιλβάνια!

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε όσα έκανε ο Τζοέλ Εμπίντ στην ιστορική βραδιά που μέτρησε 70 πόντους με τη φανέλα των Φιλαδέλφεια 76ερς.