Τζόουνς: «Δεν είχαμε σχεδιάσει έτσι την επίθεση αλλά μετράει η νίκη»
i

Κρις Τζόουνς, Βαλένθια / © Intime

Τζόουνς: «Δεν είχαμε σχεδιάσει έτσι την επίθεση αλλά μετράει η νίκη»

Sportal newsroom 23:32 - 10.02.2023 / Ανανεώθηκε: 23:47 - 10.02.2023

Ο Κρις Τζόουνς ήταν ο παίκτης που με τρίποντο σε νεκρό χρόνο «σκότωσε» τον Παναθηναϊκό και έδωσε μια πολύτιμη νίκη στη Βαλένθια, στο κυνήγι μιας θέσης που οδηγούν στα πλέι οφς.

Η Βαλένθια πήρε νίκη στο ΟΑΚΑ χάρη σε ένα buzzer beater του Κρις Τζόουνς και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι μιας θέσης που οδηγεί στο top 8 της Euroleague. 

Η βαθμολογία της Euroleague: Παρέμεινε στα χαμηλά ο Παναθηναϊκός
EUROLEAGUE

23:19 - 10.02.2023

Η βαθμολογία της Euroleague: Παρέμεινε στα χαμηλά ο Παναθηναϊκός

Ανακατατάξεις είχαμε στην πρώτη οκτάδα μετά το πέρας της 24ης αγωνιστικής της Euroleague, αφού η Ζαλγκίρις έριξε τη Μακάμπι από την 8η θέση, εκεί που πλέον ισοβαθμείμε τη Βαλένθια που νίκησε τον Παναθηναϊκό.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, αμέσως μετά το παιχνίδι παραδέχθηκε πάντως ότι η επίθεση δεν ήταν σχεδιασμένη να γίνει όπως έγινε, ενώ ευχαρίστησε την ομάδα του για την εμπιστοσύνη της: 

«Δε σχεδιάστηκε έτσι ακριβώς η τελευταία επίθεση, όμως στο τέλος μετράει η νίκη. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στους προπονητές που με εμπιστεύονται», ήταν τα λόγια του Τζόουνς.

O Aμερικάνος γκαρντ στη συνέχεια μίλησε στη NOVA τονίζοντας ότι θέλει να συνεχίσει να βελτιώνεται και ότι ήταν σημαντικό για την ομάδα του να νικήσει στο ΟΑΚΑ.