Οπαδός έβρισε τον Σπανούλη και τα «άκουσε» από όλο το ΣΕΦ!

Βασίλης Σπανούλης

i

© Intime

Οπαδός έβρισε τον Σπανούλη και τα «άκουσε» από όλο το ΣΕΦ!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:49 - 07.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:08 - 07.04.2024

Μια οπαδός στο πρώτο ημίχρονο του Ολυμπιακός - Περιστέρι τα έβαλε με τον Βασίλη Σπανούλη και τον έβρισε, με αποτέλεσμα να τα βάλουν μαζί της όλοι οι φίλοι των Πειραιωτών που καθόντουσαν κοντά της!

Κατά την διάρκεια του Ολυμπιακός - Περιστέρι είχαμε ένα... ευτράπελο στην εξέδρα του ΣΕΦ, με μια οπαδό να τα βάζει με τον... Βασίλη Σπανούλη!

Συγκεκριμένα, στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, μια οπαδός του Ολυμπιακού ενοχλήθηκε επειδή ο Βασίλης Σπανούλης διαμαρτυρήθηκε για μια φάση στους διαιτητές, με αποτέλεσμα να τον βρίσει, κάτι που δεν άρεσε καθόλου σε όσους καθόντουσαν κοντά της.

Αμέσως οι φίλοι του Ολυμπιακού που ήταν στην εξέδρα πάνω από την φυσούνα της τα «έχωσαν» στην συγκεκριμένη φίλαθλο, υπερασπιζόμενοι τον εμβληματικό ηγέτη του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε κατακτήσει δύο φορές τη Euroleague με τα ερυθρόλευκα.

Το επεισόδιο δεν έλαβε μεγαλύτερες διαστάσεις, με την συνέχεια στην εξέδρα να είναι... ήρεμη και τον Βασίλη Σπανούλη να αποθεώνεται κατά την έξοδό του από το παρκέ.

17:32 - 07.04.2024

Τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού επί του Περιστερίου

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Περιστερίου με σκορ 91-83 για τη 2η αγωνιστική του Top 6 της Basket League. Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης.

Ο ίδιος ο Βασίλης Σπανούλης πάντως, παρότι αντιλήφθηκε το περιστατικό, δεν ασχολήθηκε από πλευράς του, με τον ίδιο να μην κάνει κάποια αναφορά στις δηλώσεις του.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη και την ομάδα μου που ήταν εξαιρετική. Δεν είναι εύκολο να κοντράρεις τον Ολυμπιακό για 28 λεπτά. Πιστεύω ελέγχαμε το παιχνίδι για τρία δεκάλεπτα, δεν αντέξαμε παραπάνω αν και προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Πιστεύω ότι αντιδράσαμε μετά το παιχνίδι με τη Βόννη που παίξαμε πάρα πολύ άσχημα και γενικά ένα παιχνίδι που εμφανίσαμε μια τελείως διαφορετική εικόνα από αυτήν που συνηθίσαμε. Θέλαμε να αντιδράσουμε για να προετοιμαστούμε για την Τετάρτη, θέλαμε να μοιράσουμε τον χρόνο, ειδικά σε όσους έχουν φορτωθεί. Πρέπει να συγκεντρωθούμε τώρα στο ματς της Τετάρτης για να ασχοληθούμε με τη Βόννη», είπε αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης.

Για την κούραση και τη διαχείριση ενόψει Βόννης πρόσθεσε: «Εμείς έχουμε μία φιλοσοφία πως κάθε μέρα στην προπόνηση παίζουμε 100%, σε κάθε παιχνίδι ασχέτως με το πώς θα διαχειριστώ τους χρόνους. Τα παιδιά είχαν αυτήν τη διάθεση. Όταν παίζεις κάποια ματς για πλάκα, αυτό σου γυρίζει μπούμερανγκ, χαλαρώνεις χωρίς λόγο. Δεν είμαστε τέτοια ομάδα, έχουμε χτίσει μια ταυτότητα, αυτό βλέπει όλη η Ελλάδα. Πολλά παιδιά έκακαν στεπ απ σήμερα και έδειξαν ότι αξίζουν να έχουν ρόλο. Πιστεύω σε όλα τα παιδιά, είναι δική μου δουλειά να έχω έτοιμη την ομάδα την Τετάρτη».