Σπανούλης: «Προσπαθούμε να κάνουμε κάτι δυνατό στο Περιστέρι»

Βασίλης Σπανούλης

Σπανούλης: «Προσπαθούμε να κάνουμε κάτι δυνατό στο Περιστέρι»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:30 - 13.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:23 - 13.01.2024

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την αναμέτρηση του Περιστερίου BWIN απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά και το πλάνο του συλλόγου.

Ο Βασίλης Σπανούλης και οι παίκτες του πέρασαν ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στον ΠΑΟΚ, με το Περιστέρι να επικρατεί με το επιβλητικό 71-35. Έτσι, ο «Kill Bill» εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδα του στις πρώτες του δηλώσεις. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βασίλης Σπανούλης στην κάμερα της ΕΡΤ: 

«Εμείς βάζουμε τα όρια στη δική μας ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, που προερχόταν από ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Ήμασταν σοβαροί και παίξαμε καλό μπάσκετ. Τα παιδιά έχουν καταλάβει τι θέλουμε να κάνουμε και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Προσπαθούμε να κάνουμε κάτι δυνατό στο Περιστέρι. Η δουλειά μας φαίνεται στο γήπεδο μετά από 5 μήνες». 

Το Περιστέρι διέλυσε τον ΠΑΟΚ που έβαλε μόλις 35 πόντους!
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:09 - 13.01.2024

Το Περιστέρι διέλυσε τον ΠΑΟΚ που έβαλε μόλις 35 πόντους!

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε την αναμέτρησης της 14ης αγωνιστικής της Basket League κόντρα στον ΠΑΟΚ το Περιστέρι. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη επικράτησε εντός έδρας με σκορ 71-35 και έφτασε τις 8 νίκες. Με το μυαλό στην Τόφας ο ΠΑΟΚ που στην 3η περίοδο σημείωσε μόλις 8 πόντους σε μια πολύ κακή εμφάνιση.

Στη συνέχεια στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Περιστερίου bwin Βασίλης Σπανούλης, υποστήριξε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την προσήλωση της στο παιχνίδι και για τον τρόπο που εκτέλεσε το πλάνο μας. 

Είναι δύσκολο για μια καινούργια ομάδα όπως είμαστε εμείς φέτος μετά από μια τόσο μεγάλη πρόκριση εναντίον της Ρίτας να είμαστε τόσο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι της εβδομάδας, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που επίσης προέρχονταν από μια μεγάλη νίκη. Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».