Ο Ποτζέκο ζητάει όλο το συμβόλαιο για να αποχωρήσει από την Βιλερμπάν

Ο Ποτζέκο ζητάει όλο το συμβόλαιο για να αποχωρήσει από την Βιλερμπάν

Sportal newsroom 19:26 - 02.01.2024 / Ανανεώθηκε: 19:28 - 02.01.2024

Ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο δεν έχει καταφέρει να ξεκολλήσει την Βιλερμπάν από την μετριότητα, με το μέλλον του Ιταλού να είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο και τον ίδιο να ζητάει όλο το ποσό του συμβολαίου για να αποχωρήσει.

Πήγε στη Γαλλία με σκοπό να αντικαταστήσει τον Τι Τζέι Πάρκερ, ο οποίος δεν κατάφερε να πανηγυρίσει νίκη με την Βιλερμπάν στο ξεκίνημα της σεζόν, την ίδια ώρα που και στο γαλλικό πρωτάθλημα η ομάδα από την Λυών αντιμετώπισε προβλήματα και σκαμπανεβάσματα.

Για να αλλάξει η εικόνα προς το καλύτερο ο Τόνι Πάρκερ έδωσε τα κλειδιά της ομάδας στον Τζιανμάρκο Ποτζέκο, που πήρε... εν λευκώ το χτίσιμο της ομάδας για τη συνέχεια της σεζόν. Παρ' όλα αυτά τα πράγματα δεν κυλούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Βιλερμπάν παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας, με ρεκόρ 2-15, ενώ οι δύο νίκες είναι μακριά από την έδρα της. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την συνολική εικόνα της ομάδας έχουν κάνει την καρέκλα του coach Poz να... τρίζει.

Το πρώτο σημάδι ήρθε όταν η διοίκηση των Γάλλων έβαλε στον πάγο τα σχέδια ενίσχυσης, βγάζοντας δυσαρέσκεια για την εικόνα της ομάδας με τον Ιταλό προπονητή. Ένα ακόμα επεισόδιο ήρθε λίγες μέρες μετά. Σύμφωνα με γαλλικά Μέσα η Βιλερμπάν σκέφτεται να απολύσει τον Ιταλό προπονητή, όμως το θέμα κολλάει.

Αιτία είναι πως ο Ποτζέκο θέλει τα χρήματα όλου του συμβολαίου, κάτι στο οποίο οι άνθρωποι της Βιλερμπάν μόνο θετικοί δεν είναι. Για το λόγο αυτό η υπόθεση παραμένει ανοιχτή, με τους ανθρώπους της γαλλικής ομάδας να εξετάζουν άλλες λύσεις ώστε να υπάρξει διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μιλάνο και όλη τη δράση της Τρίτης