Ανακοίνωσε Λόμαζς και... sold out η Βίρτους Μπολόνια (pic)

Ρίχαντς Λόμαζς

Ανακοίνωσε Λόμαζς και... sold out η Βίρτους Μπολόνια (pic)

Sportal newsroom 16:21 - 29.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:01 - 29.12.2023

Σε «πυρετό» βρίσκεται η Βίρτους Μπολόνια, που έκανε δικό της τον Ριχαντς Λόμαζς ως το τέλος της σεζόν, την ίδια ώρα που η ιταλική ομάδα έκανε γνωστό πως τα εισιτήρια του αγώνα κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου εξαντλήθηκαν.

Το 2023 «φεύγει» με τον καλύτερο τρόπο για την Βίρτους Μπολόνια. Η ιταλική ομάδα κατάφερε να πάρει σπουδαία εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Παρτίζαν, μέσα στο Βελιγράδι και να εδραιώσει την παρουσία της στην δεύτερη θέση της κατάταξης με ρεκόρ 12-5.

Η ιταλική ομάδα πραγματοποίησε εκπληκτική πορεία στη διοργάνωση, μετρώντας σημαντικές νίκες, που έδειξαν την δυναμική της. Στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης μάλιστα αναμένεται να παρουσιαστεί ενισχυμένη, καθώς απέκτησε τον Ρίχαντς Λόμαζς ως το τέλος της σεζόν.

Ο Λετονός γκαρντ είναι γνώριμος του Λούκα Μπάνκι, καθώς οι δυο τους συνεργάζονται στην εθνική ομάδα της Λετονίας και ο Ιταλός κόουτς τον έφερε στην Basket City, καλύπτοντας το κενό του Τζαλίν Σμιθ, που αποχώρησε για την Παρτίζαν.

Την ίδια ώρα στις τάξεις των φίλων της Βίρτους επικρατεί ενθουσιασμός για την πορεία της ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό πως μετά την υποδοχή στο αεροδρόμιο, τα ξημερώματα της Παρασκευής, οι φίλοι της Βίρτους εξάντλησαν τα εισιτήρια ενόψει του αγώνα με την Μπάγερν.

Οι «ασπρόμαυροι» ανακοίνωσαν sold out ενόψει του πρώτου εντός έδρας αγώνα για το 2024, με την Segafredo Arena να φοράει τα καλά της.

Sportal Euroleague Show με Άλμπα Βερολίνου - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!