Ντάνστον: «Εκπαιδεύτηκα από τον Μπαρτζώκα, καταλαβαίνω τη φιλοσοφία του»

Ντάνστον: «Εκπαιδεύτηκα από τον Μπαρτζώκα, καταλαβαίνω τη φιλοσοφία του»

Sportal newsroom 19:46 - 18.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:46 - 18.12.2023

Ο Μπράιαντ Ντάνστον ξέρει ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για την Βίρτους Μπολόνια την Τρίτη (19/12, 21:30) κόντρα στον Ολυμπιακό

Με... προϋπηρεσία στον Ολυμπιακό, ο Μπράιαντ Ντάνστον ξέρει καλά τον βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης της Βίρτους Μπολόνια την Τρίτη (19/12, 21:30) απέναντι στους «ερυθρόλευκους» στη «Virtus Segafredo Arena».

Ο Αμερικανός γκαρντ που αγωνίστηκε στην ελληνική ομάδα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και τον πρώην προπονητή του, Γιώργου Μπαρτζώκα.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια σκληρή ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο, πολύ physical ματς. Έχουν μια πολύ ισορροπημένη ομάδα και έναν εξαιρετικό προπονητή. Εκπαιδεύτηκα από τον προπονητή τους, οπότε καταλαβαίνω λίγο τη φιλοσοφία τους. Όμως, όσον αφορά τον αυριανό αγώνα, πρέπει να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο με σωστή διάθεση, να παίξουμε σωματικά και δυνατά στην άμυνα» υποστήριξε ο Αμερικανός σέντερ της Βίρτους Μπολόνια.

Και ο Μπράιαντ Ντάνστον, πρόσθεσε: «Πρέπει να τους εμποδίσουμε να σκοράρουν εύκολα καλάθια, γιατί παίρνουν πολλούς πόντους χάρη στα κοψίματα, τα επιθετικά ριμπάουντ και το να παίζουν μαζί στην επίθεση. Nα κυκλοφορήσουμε καλά την μπάλα, να είμαστε καλοί στο τρανζίσιον και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες».