Μετά την Λούντβιγκσμπουργκ η επιστροφή Χατζηδάκη στην ΑΕΚ

Μανώλης Χατζηδάκης

i

© Intime

Μετά την Λούντβιγκσμπουργκ η επιστροφή Χατζηδάκη στην ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 13:40 - 10.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:45 - 10.10.2023

Ο Μανώλης Χατζηδάκης εξακολουθεί να βρίσκεται στα πιτς, λόγω τραυματισμού, με την επάνοδό του στη δράση να υπολογίζεται για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Basket League, κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας.

Το περασμένο καλοκαίρι η ΑΕΚ επένδυσε στο ταλέντο και την ικανοτητα του Μανώλη Χατζηδάκη, για να ενισχύσει την φροντ λάιν της. Ο Έλληνας σέντερ, έπειτα από μια εξαιρετική σεζόν με τον Κολοσσό Ρόδου είδε το όνομά του στις κλήσεις της Εθνικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA, στη Μανίλα.

Μόνο που τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε. Ο διεθνής σέντερ τραυματίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι της «γαλανόλευκης» κόντρα στο Μαυροβούνιο και έκτοτε παραμένει εκτός. Μάλιστα δεν έχει κάνει ούτε μία προπόνηση με τους νέους συμπαίκτες του, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Σαν να μην έφτανε αυτό, την Παρασκευή ανέβασε πυρετό και για το λόγο αυτό δεν βρέθηκε στο κλειστό των Λιοσίων, για το παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στο Λαύριο, το περασμένο Σάββατο.

Ο Χατζηδάκης αναμένεται να ανεβάσει στροφές προσεχώς, με την επάνοδό του σε αγωνιστικό ρυθμό να υπολογίζεται στα τέλη της εβδομάδας. Και επειδή έχει μείνει πίσω σε ρυθμό προπονήσεων αναμένεται να μην αγωνιστεί τόσο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή (15/10), όσο και στην κομβική αναμέτρηση κόντρα στην Λούντβιγκσμπουργκ (17/10) στο κλειστό των Λιοσίων, για την πρεμιέρα του BCL.

Αυτό σημαίνει πως η επάνοδός του στη δράση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, για την 3η αγωνιστική της Basket League, στο κλειστό των Λιοσίων, με τον Έλληνα σέντερ να αναμένεται να είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας του τη νέα σεζόν, καθώς ο κόουτς Πλάθα υποογίζει πολύ στις δυνατότητές του.