Χεζόνια: «Δεν ξέρω αν θα είμαι στην Euroleague ή το ΝΒΑ τη νέα σεζόν»

Μάριο Χεζόνια

i

© EuroLeague Basketball

Χεζόνια: «Δεν ξέρω αν θα είμαι στην Euroleague ή το ΝΒΑ τη νέα σεζόν»

Νίκος Καλαμπάκας 22:28 - 28.02.2024

Απαντήσεις αναφορικά με το μέλλον του έδωσε ο Μάριο Χεζόνια σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Κροατία.

Αναποφάσιστος σχετικά με το μέλλον του εμφανίστηκε ο Μάριο Χεζόνια σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της Κροατίας.

Ο φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης ρωτήθηκε αν τη νέα σεζόν θα παραμείνει στην ισπανική ομάδα και αν ισχύουν οι φήμες που τον θέλουν κοντά στον Παναθηναϊκό, με τον ίδιο να αναφέρει ότι δεν γνωρίζει αν θα βρίσκεται σε ομάδα της Euroleague ή του ΝΒΑ:

«Δεν ξέρω τι να πω σε αυτή την ερώτηση, γιατί αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό μπροστά σε αυτό το δίλημμα ανάμεσα στην EuroLeague και το NBA. Θα δούμε τι θα συμβεί το καλοκαίρι, που θα βρίσκομαι. Είναι άσκοπο να το συζητάμε τώρα», είπε ο παίκτης των Μαδριλένων, για να συμπληρώσει:

«Δεν έχω ιδέα αν είμαι πιο κοντά στην EuroLeague ή στο NBA. Συνήθως ήξερα την κατεύθυνση που θα μπορούσε να πάρει η καριέρα μου και πώς θα εξελισσόταν μια ιστορία για μένα, αλλά τώρα δεν το ξέρω. Δεν έχω ιδέα και πρέπει να πω ότι δεν με νοιάζει καν ποιος λέει τι, τι συμβαίνει. Είναι απλά κάπου γύρω μου. Μπαίνει από το ένα αυτί, βγαίνει από το άλλο. Προσπαθώ να ελέγξω στο μέγιστο τις σκέψεις μου, τις αποφάσεις μου για το πού θέλω (να πάω), τι θέλω (να κάνω) και πόσο το θέλω.

Είμαι συγκεντρωμένος μόνο στη Ρεάλ Μαδρίτης και στο τέλος της σεζόν μας, στα τρόπαια τα οποία κυνηγάμε. Και ίσως είναι καλό που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση, γιατί δεν αφήνω τίποτα να επηρεάσει το παιχνίδι μου, ούτε θα άφηνα τέτοια πράγματα να με επηρεάσουν. Στο τέλος της ημέρας, αυτές είναι καλές ανησυχίες».