Χιλιόμετρα κάναμε πάλι, για το μπάσκετ και το F4 της Euroleague με χορηγό την :Dribe

Χιλιόμετρα κάναμε πάλι, για το μπάσκετ και το F4 της Euroleague με χορηγό την :Dribe

Sportal newsroom 14:22 - 22.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:20 - 29.05.2024

Roadtrip μέρα πρώτη: μια... χιλιάρα χιλιόμετρα, πολλοί καφέδες, πολλές κουβέντες και ένα υπέροχο φαγητό!

Δεν είναι εύκολο να ξεκινάς από την Αθήνα με σκοπό να φτάσεις στο Βερολίνο οδικώς.

Αλλά στο Sportal θέλουμε να ανατρέψουμε τα καθιερωμένα, θέλουμε να δώσουμε μια διαφορετική οπτική στο πως - πρέπει να - αντιμετωπίζει ο καθένας τον αθλητισμό. Και ναι, για την ομάδα σου, για την... τρέλα που έχεις για εκείνη, για τις χαρές που μπορεί να έχεις ζήσει στο πλάι της, αξίζει να φτάσεις στον προορισμό σου με κάθε τρόπο.

Ξεκινήσαμε τρεις... τρελοί από το Ηράκλειο της Αττικής το πρωί της Δευτέρας, για να φτάσουμε στο Βερολίνο και να δούμε από κοντά το Final Four με την ευγενική χορηγία της :Dribe που σου δίνει την ελευθερία να έχεις αυτοκίνητο όπως και όποτε εσύ θέλεις.

Πρώτη στάση; Η Σερβία και το Βελιγράδι. Πατήσαμε στο GPS και μας έβγαλε μια... χιλιάρα χιλιομετράκια. Και τι είναι μια χιλιάρα χιλιομετράκια στην τελική αν ταξιδεύεις με το Νέο Volkswagen Tiguan; Πέντε γκαζιές, τρεις στάσεις για καφέ και φαγητό, πολλή μουσική, πολλά γέλια και πολλές συζητήσεις για μπάσκετ. Με τον Τσάλτα μαζί δεν έχασε ποτέ κανείς.

Εμείς ρωτούσαμε, ο Τσάλτας απαντούσε. Ένα roadtrip που ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και χωρίς κανένα πρόβλημα στον δρόμο. Έστω κι αν είχαμε το άγχος των... συνόρων. Των πρώτων. Τι θα συναντήσουμε, τι θα μας ρωτήσουν, τι θα μας πουν. Περάσαμε... αέρα.

Δεύτερα σύνορα; Σερβία. Ταυτότητες, πράσινη κάρτα, άδειες, ασφάλειες και μερικά... ελληνικά. Τα έχουμε πει ξανά: οι Σέρβοι είναι φίλοι μας. Πρώτα ένα «όπα, όπα» γιατί βιαζόμασταν να ξεκινήσουμε και αφού εξηγήσαμε ποιοι είμαστε, τι κάνουμε και που πάμε, ο Σέρβος μας αποχαιρέτησε με το άκρως ελληνικό: «Καλό δρόμο φίλε...».

Το απογευματάκι φτάσαμε στο Βελιγράδι, ο Ιωάννης Παπαπέτρου του Παναθηναικού είχε φροντίσει να μας ενημερώσει ότι το εστιατόριο Durmitor είναι ένα από τα καλύτερα της πόλης και η πρότασή του, είχε την ίδια επιτυχία με εκείνη που είχαν τα δικά του σουτ στη σειρά με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ: 100% ευστοχία.

100% ποσοστό όμως έχει και η :Dribe στο Digital περιβάλλον, καθώς η καινοτόμα υπηρεσία συνδρομής αυτοκινήτου, που ήρθε πρόσφατα στην Ελλάδα σου δίνει την δυνατότητα να κλείνεις online την ημέρα που εσύ επιθυμείς την ανέπαφη παραλαβή του οχήματος που επιλέγεις, από και προς τα ενδεδειγμένα σημεία, εξοφλώντας το ποσό για τον χρόνο μίσθωσης κάθε οχήματος, μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, από το κινητό σου τηλέφωνο. Καμία γραφειοκρατία, κανένα χαρτί, κανένας ενδιάμεσος, καμία κρυφή ή επιπλέον χρέωση 100% Digital!

Εννιά ώρες στον δρόμο, λοιπόν και η πρώτη μέρα ενός ονειρεμένου roadtrip με την χορηγία :Dribe είχε ολοκληρωθεί. Κλείνουμε από Βελιγράδι και τα λέμε αύριο από την Πράγα!