Χόλιντεϊ σαν να λέμε... Γιάννης και νίκη για τους Μπακς!

Χόλιντεϊ σαν να λέμε... Γιάννης και νίκη για τους Μπακς!

Sportal newsroom 09:02 - 18.01.2023 / Ανανεώθηκε: 09:29 - 18.01.2023

Ο Τζρου Χόλιντεϊ έκανε ρεκόρ σεζόν απέναντι στους Ράπτορς και κάλυψε το κενό του Γιάννη, οδηγώντας εκ του ασφαλούς τους Μπακς σε ακόμα μια νίκη.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έλειπε για τέταρτο συνεχόμενο ματς των Μπακς, όμως ο Τζρου Χολιντέϊ, ήταν εκεί και έκανε την διαφορά απέναντι στο Τορόντο!

Ο γκαρντ των Μπακς σταμάτησε στους 37 πόντους και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη απέναντι στους Ράπτορς με 130-122, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι. 

Οι Ράπτορς πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 67-74, ωστόσο στο τρίτο δωδεκάλεπτο οι Μπακς ήταν καταιγιστικοί, σημείωσαν 38 πόντους, δέχθηκαν 23 και έθεσαν τις βάσεις για την νίκη τους, με την οποία ανεβαίνουν στο 29-16.

Ο Τζρου Χολιντέι σταμάησε στους 37 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ ήταν ο κορυφαίος για τους Μπακς, με τον Γκρέισον Άλεν να ακολουθεί με 25 πόντους και 5 ριμπάουντ. Συγκλονιστική ήταν και η εμφάνιση του Φρεντ Φαν Βλιτ, που είχε 39 πόντους, 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Το μελανό σημείο στην αναμέτρηση ήταν το επεισόδιο που είχε ο Μπρουκ Λόπεζ με τον Γκάρι Τρεντ Τζούνιορ και το Όου Τζέι Ανουνόμπι, έξι λεπτά πριν την λήξη του ματς, το οποίο οδήγησε σε μια μικρή σύρραξη των παικτών, με τον σέντερ των Μπακς να αποβάλλεται με δύο «Τ».

Box Score