Χωρίς Μάικ Τζέιμς η Μονακό κόντρα στην Μπασκόνια

Μάικ Τζέιμς

i

© Intime

Χωρίς Μάικ Τζέιμς η Μονακό κόντρα στην Μπασκόνια

Χωρίς τον Μάικ Τζέιμς θα παραταχθεί η Μονακό που αντιμετωπίζει απόψε (10/3, 21:30) την Μπασκόνια εκτός έδρας για την 28η αγωνιστική της Euroleague.

Με μια σημαντική απουσία θα παραταχθεί η Μονακό κόντρα στην Μπασκόνια και αυτή είναι του Μάικ Τζέιμς, αφού έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενός τραυματισμού στον δείκτη του δεξιού του χεριού που υπέστη στο τέταρτο δεκάλεπτο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως δεν έχει υποστεί κάταγμα, ωστόσο η κάκωση που έπαθε ήταν αρκετή για να του στερήσει τη συμμετοχή, στην σημαντική αναμέτρηση με την Ισπανική ομάδα.

Με τον Τζέιμς εκτός αποστολής, είναι σαφές ότι πλέον θα πέσει περισσότερο βάρος στους Έλι Οκομπό και Τζόρνταν Λόιντ στην περιφέρεια των Μονεγάσκων.

Το «ξύλο» στον Λαρεντζάκη, η αποθέωση του Σπανούλη και ο καταιγισμός τριπόντων στο ΣΕΦ (vid)
EUROLEAGUE

16:30 - 10.03.2023

Το «ξύλο» στον Λαρεντζάκη, η αποθέωση του Σπανούλη και ο καταιγισμός τριπόντων στο ΣΕΦ (vid)

Ο Ολυμπιακός πήρε την 20η του νίκη στη φετινή Euroleague, συνέτριψε την Μπάγερν και χάρισε ένα ακόμα όμορφο βράδυ στους φίλους του που βρέθηκαν στο ΣΕΦ. Δείτε την παρακάμερα του αγώνα Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου 102-74.

Σίγουρα πάντως δεν θα παίξει κατά της παλιάς του ομάδας, αυτής με την οποία έκανε το ντεμπούτο του στην Euroleague το 2016.

Ο 32χρονος άσος μετράει 16,8 πόντους, 4,7 ασίστ, 3,5 ριμπάουντ και 17,2 στην αξιολόγηση κατά μέσο όρο στη φετινή Euroleague.

Η Μονακό βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογιού πίνακα της Euroleague με ρεκόρ 17-10, και η Μπασκόνια είναι στην 6η θέση με ρεκόρ 15-12, με απόσταση δύο νικών μεταξύ τους.