Χωρίς Μάντσεν αλλά με Φρέιζιερ η ΑΕΚ κόντρα το Περιστέρι
i

Μάντσεν με Φρέιζιερ / © Intime

Χωρίς Μάντσεν αλλά με Φρέιζιερ η ΑΕΚ κόντρα το Περιστέρι

Πάρης Τσελεπίδης • 14:47 - 27.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Η ΑΕΚ με μόλις μία προπόνηση θα αντιμετωπίσει αύριο στο κλειστό των Άνω Λιοσίων το Περιστέρι και με ένα πρόβλημα λιγότερο για τον Ηλία Καντζούρη.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τη μίνι προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι με το Περιστέρι (28/01, 16:00) στο κλειστό των Άνω Λιοσίων με μόλις μία προπόνηση και με ένα πρόβλημα λιγότερο για τον Ηλία Καντζούρη. Το γεγονός ότι μπορεί σε αντίθεση με τον Αλεξάντερ Μάντσεν να υπολογίζει στον Τιμ Φρέιζιερ.

Ο διεθνής Φινλανδός φόργουορντ δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τις ενοχλήσεις στη μέση του με αποτέλεσμα να συνεχίζει να ακολουθεί θεραπεία και να μην συμμετέχει στις προπονήσεις του Ηλία Καντζούρη με την υπόλοιπη ομάδα της ΑΕΚ. Εκτός από το αυριανό παιχνίδι όπως όλα δείχνουνε θα είναι απών και από την Κωνσταντινούπολη από το παιχνίδι του Basketball Champions League με την Γαλατασαράι.

Σε αντίθεση με τον Μάντσεν στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στους «Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης» ο Καντζούρης είναι πολύ πιθανό μετά από δύο παιχνίδια να έχει και πάλι υπό τις οδηγίες του τον Τιμ Φρέιζιερ. Ο Αμερικανός γκαρντ δείχνει να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις από τη θλάση που είχε κληρονομήσει στο εκτός έδρας νικηφόρο παιχνίδι με την Καρδίτσα και τον άφησαν εκτός κόντρα στον Απόλλωνα στην Πάτρα και στην Μάλαγα.

Αν είναι πάντως κάτι ακόμη που έχει να αντιμετωπίσει ο Καντζούρης είναι και τον παράγοντα κόπωσης των παικτών του από το ταξίδι της επιστροφής από την Μάλαγα στην Αθήνα. Η αποστολή της ΑΕΚ έφθασε στις 21:30 στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και αφού είχε τέσσερις ώρες αναμονή σε αυτό της Κωνσταντινούπολης σε συνδυασμό με μία μικρή καθυστέρηση στην άφιξη του αεροσκάφους.