Χωρίς Τσαϊρέλη ο Προμηθέας κόντρα στην Γκραν Κανάρια
i

© Intime

Χωρίς Τσαϊρέλη ο Προμηθέας κόντρα στην Γκραν Κανάρια

Sportal newsroom 20:26 - 16.01.2023 / Ανανεώθηκε: 22:25 - 16.01.2023

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς του και για αυτό δεν θα ταξιδέψει μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (16/01) στις Κανάριες Νήσους.

Ο Προμηθέας δοκιμάζεται στην έδρα της Γκραν Κανάρια (18/01, 22:00) για τη 10η αγωνιστική του Eurocup με τους Πατρινούς να στερούνται τις υπηρεσίες του Μιχάλη Τσαϊρέλη που δεν θα ακολουθήσει την αποστολή.

Ο διεθνής φόργουορντ δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιάννη Χριστόπουλου γιατί ταλαιπωρείται από μία φλεγμονή στους κοιλιακούς. Για αυτό και δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση και αποφασίστηκε να είναι απών από το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι για να προφυλαχθεί εν όψει της συνέχειας της χρονιάς. Όσο για τον Τσαϊρέλη φέτος στο Eurocup μετράει 3.9 πόντους, 1.1 ριμπάουντ, 0.4 ασίστ, 0.6 κλ. και 0.2 μπλοκ σε 12.08 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Ο τεχνικός του Προμηθέα γνωρίζει πολύ καλά ότι το σύνολο του το περιμένει μία δύσκολη αποστολή για την 10η αγωνιστική του Eurocup. Κάτι που φαίνεται και μέσα από την εικόνα της βαθμολογίας όπου οι Πατρινοί είναι με ρεκόρ 6-4 και συγκατοικούν με τις Χάποελ Τελ Αβίβ και Μπούντουτσνοστ στην τρίτη θέση του β' ομίλου ενώ θα ταξιδέψουνε για να αγωνιστούνε στην έδρα της Γκραν Κανάρια η οποία είναι πρώτη και μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας με ρεκόρ 8-2.

Εκτός όμως από την αγωνιστική αποστολή του Προμηθέα εξίσου δύσκολο θα είναι και το ταξίδι προς τους Κανάριους Νήσους. Είναι χαρακτηριστικό ότι το ραντεβού από την πρωτεύουσα της Αχαΐας για το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας έχει δοθεί να ξεκινήσει οδικώς στις 03:00 μετά τα μεσάνυχτα και ακολούθως δύο πτήσεις. Η πρώτη με προορισμό το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης και ακολούθως εκείνο της Λας Πάλμας.

Υπενθυμίζεται πως ο Προμηθέας είχε πάρει σπουδαία νίκη στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, στην Πάτρα, γεγονός που δίνει κίνητρο στους πρωτοπόρους για τον αγώνα της Τετάρτης (18/01). Οι Αχαιοί θέλουνε να φύγουνε με ένα ακόμη «διπλό» στη φετινή τους πορεία στον όμιλο του Eurocup στις αποσκευές τους προκειμένου να  πλασαριστούνε όσο πιο ψηλά γίνεται στον όμιλό τους.