Χουάντσο: «Θα κερδίσουμε τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ» (vid)

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

i

© Intime

Χουάντσο: «Θα κερδίσουμε τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ» (vid)

Sportal newsroom 23:07 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:05 - 14.08.2024

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (75-51), ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα κερδίσει το επόμενο ντέρμπι.

Ο Ολυμπιακός ήταν σε εξαιρετική βραδιά και επικράτησε του Παναθηναϊκού με 75-51, στον τελικό του Super Cup που διεξήχθη στη Ρόδο. Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ δεν έκρυψε την απογοήτευση για το αποτέλεσμα, ενώ υποστήριξε πως η ομάδα του θα δουλέψει και θα κερδίσει το επόμενο ματς με τους «ερυθρόλευκους».

«Δεν έχω εξήγηση για ό,τι έγινε στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να βελτιωθούμε, πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά για να είμαστε έτοιμοι την επόμενη εβδομάδα» τόνισε ο 28χρονος Ισπανός πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού.

Σε ερώτηση για το αν οι Πειραιώτες έχουν ξεφύγει του «τριφυλλιού», ο Ισπανός απάντησε: «Όχι! Θα βελτιωθούμε και θα κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι». Τέλος όσον αφορά το επερχόμενο ντέρμπι ο ίδιος υποστήριξε πως: «Δεν ήμαστε έτοιμοι. Θα δουλέψουμε πιο σκληρά και θα είμαστε και θα κερδίσουμε το επόμενο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ».