Χριστόπουλος: «Να δώσουμε ότι έχουμε και στις δυο πλευρές του παρκέ»
i

©InTime

Χριστόπουλος: «Να δώσουμε ότι έχουμε και στις δυο πλευρές του παρκέ»

Sportal newsroom 23:26 - 18.04.2023

Ο Προμηθέας είναι έτοιμος για τον νοκ άουτ αγώνα της Τετάρτης (19/4, 19:00) με την Προμετέι στη Ρίγα, που οδηγεί στα ημιτελικά του Eurocup

Δύσκολη αποστολή έχει την Τετάρτη (19/4, 19:00) στο Eurocup ο Προμηθέας Πάτρας κόντρα στην Προμετέι στη Ρίγα της Λετονίας, σε νοκ άουτ αναμέτρηση για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Οι Πατρινοί είναι έτοιμοι για τη «μάχη» και αποφασισμένοι να κάνουν κατάθεση ψυχής, προκειμένου να προκριθούν στα ημιτελικά του EuroCup.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που ξέρει πώς να κερδίζει παιχνίδια. Πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε και στις δύο πλευρές του παρκέ για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα από την αναμέτρηση» δήλωσε ο τεχνικός του Προμηθέα Γιάννης Χριστόπουλος.

Από την μεριά του, ο πιο φορμαρισμένος παίκτης των Πατρινών, Άντονι Κάουαν τόνισε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα εκπροσωπήσουμε τον Προμηθέα Πάτρας για πρώτη φορά σε προημιτελικό στη διοργάνωση! Δουλεύαμε σκληρά όλη τη χρονιά, οπότε είναι σημαντικό για εμάς να τερματίσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε».