Χτύπησε... καμπανάκι ο Γκριμάου: «Δεν ήταν καλή εβδομάδα, πρέπει να επιστρέψουμε»

Ρότζερ Γκριμάου

Χτύπησε... καμπανάκι ο Γκριμάου: «Δεν ήταν καλή εβδομάδα, πρέπει να επιστρέψουμε»

Sportal newsroom 12:27 - 20.11.2023

Η Μπαρτσελόνα γνώρισε την ήττα από την Μούρθια, για την Liga Endesa, με τον Ρότζερ Γκριμάου να μην κρύβει την απογοήτευσή του, αλλά ταυτόχρονα να στέλνει μήνυμα για τη συνέχεια.

Μια δύσκολη και απαιτητική εβδομάδα ολοκληρώθηκε με ήττα για την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί αντιμετώπισαν την Μούρθια, για την Liga Endesa και έφυγαν με σκυμμένο κεφάλι, με το 82-73 να αποτυπώνει την κυριαρχία της ομάδας του Σίτο Αλόνσο.

Οι Καταλανοί έπαιξαν 3 παιχνίδια σε διάστημα 5 ημερών, με την κούραση και την επιβάρυνση να είναι φανερή, ιδίως στην αναμέτρηση της Κυριακής, κάτι που ήρθε να επισημάνει και ο κόουτς της ομάδας, Ρότζερ Γκριμάου, που υπογράμμισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να πάρουν ανάσες και να αντιδράσουν στα επόμενα παιχνίδια.

«Στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν ήμασταν καλοί και η Μούρθια βρήκε εύκολα καλάθια. Μέχρι εκείνο το σημείο τα πηγαίναμε σχετικά καλά, αλλά το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν καταδικαστικό για εμάς. Δεν ήμασταν σωστοί σε κάποιες ενέργειες και η Μούρθια βρήκε εύκολους πόντους», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός προπονητής.

Η εβδομάδα που διένυσε η Μπάρτσα δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, κάτι που παραδέχτηκε και ο έμπειρος προπονητής. «Η εβδομάδα που διανύσαμε δεν ήταν καλή. Χάσαμε δύο από τα τρία παιχνίδια μας. Στην Μπαρτσελόνα θέλουμε να κερδίζουμε κάθε αγώνα. Δεν ήταν μια καλή εβδομάδα για εμάς. Δεν έχουμε όμως άλλη επιλογή από το να ξεκουραστούμε όσο περισσότερο μπορούμε και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί. Δεν ήταν εύκολο να παίξουμε 3 παιχνίδια σε 5 μέρες, αλλά δεν χρειάζεται να ψάχνουμε δικαιολογίες».