Χωρίς Χρηστίδη στην Γαλλία ο ΠΑΟΚ
i

Καμπερίδης - Φράνκε / © Paokbc

Χωρίς Χρηστίδη στην Γαλλία ο ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 18:13 - 19.12.2022 / Ανανεώθηκε: 18:20 - 19.12.2022

Στη Γαλλία βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco για το αυριανό παιχνίδι με τη Ντιζόν στην περιοχή της Βουργουνδίας (20/12, 21:30) για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Με δύο στάσεις σε Αθήνα και Γενεύη η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco έφθασε στη Γαλλία και στην περιοχή της Βουργουνδίας (20/12, 21:30) όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τη Ντιζόν για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Η αποστολή του «Δικεφάλου» του βορρά ξεκίνησε από νωρίς σήμερα το πρωί το ταξίδι της από την Θεσσαλονίκη με προβλήματα και μία απουσία, καθώς ο Βασίλης Χρηστίδης δεν την ακολούθησε αντιμετωπίζοντας πρόβλημα στη μέση του. Στο αεροδρόμιο της Αθήνας ενσωματώθηκαν και οι Γιανίκ Φράνκε, Τζέιλεν Χαντς και Νέιτ Ρένφρο μετά την παρουσία του στο χθεσινό κυρίως μενού του All Star Game της Basket League.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco έφτασε στις 11:30 το πρωί στη Γενεύη και από εκεί ξεκίνησε οδικώς το ταξίδι της για τη Ντιζόν. Εκεί όπου στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας στο Palais des Sport Jean-Michel Geoffroy, το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί το αυριανό παιχνίδι με τη Ντιζόν.

Όσον αφορά τη μάχη της πρόκρισης και τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του BCL, ο ΠΑΟΚ mateco προκρίνεται σε περίπτωση νίκης του επί της Ντιζόν, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα του άλλου παιχνιδιού του ομίλου για την 6η αγωνιστική την ίδια ώρα μεταξύ της Ουνικάχα και της Σάσαρι στη Μάλαγα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ mateco συνεχίζει στα Play-In του θεσμού ακόμη και σε περίπτωση ήττας, εάν ηττηθεί και η Σάσαρι στην Ισπανία από τη Μάλαγα που είναι αήττητη στον όμιλο με ρεκόρ 5-0. Το μοναδικό ενδεχόμενο αποκλεισμού είναι εάν ο ΠΑΟΚ mateco ηττηθεί στη Γαλλία και την ίδια στιγμή νικήσει η ιταλική ομάδα στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας.