Η Παρτίζαν «έδεσε» και τον Ζακ ΛεΝτέι

Η Παρτίζαν «έδεσε» και τον Ζακ ΛεΝτέι

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:49 - 02.07.2023 / Ανανεώθηκε: 19:54 - 02.07.2023

Ο Ζακ ΛεΝτέι θα φοράει για ακόμα δύο χρόνια την φανέλα της Παρτίζαν, με την ομάδα του Βελιγραδίου, μετά τον Κέβιν Πάντερ, να κρατάει και το βασικό «4άρι» της.

Παίκτης της Παρτίζαν θα συνεχίσει να είναι για τα δύο επόμενα χρόνια ο Ζακ ΛεΝτέι.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έπεισε τον 28χρονο φόργουορντ και θα τον κρατήσει στο ρόστερ της, ακριβώς όπως συνέβη και με τον Κέβιν Πάντερ πριν από μερικές ημέρες, .

Η Παρτιζάν, η οποία έχει βέβαια χάσει τους Ματίας Λεσόρ και Ντάντε Έξουμ, δείχνει να είναι αποφασισμένη να κρατήσει τους υπόλοιπους βασικούς πυλώνες που πρωταγωνίστησαν τη φετινή σεζόν, φέρνοντας την ομάδα στην κορυφή της ABA League και μια ανάσα από το Final Four του Κάουνας.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αυτή του 2022/23 ο Ζακ ΛεΝτέι, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Ζάλγκιρις Κάουνας και Αρμάνι Μιλάνο, είχε 11.4 πόντους (38.4% τρίποντο), 5.1 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ κατά μέσο όρο σε 39 παιχνίδια της Euroleague, αποτελώντας βασικό γρανάζι της σερβικής ομάδας.

Πρόεδρος Παρτίζαν: «Ο Πάντερ έμεινε με λιγότερα από όσα του έδινε η Μπαρτσελόνα» - Η ατάκα του για Παναθηναϊκό
EUROLEAGUE

10:27 - 30.06.2023

Πρόεδρος Παρτίζαν: «Ο Πάντερ έμεινε με λιγότερα από όσα του έδινε η Μπαρτσελόνα» - Η ατάκα του για Παναθηναϊκό

Ο ιδιοκτήτης της Παρτίζαν, Όστογια Μιγιάιλοβιτς, είναι ενθουσιασμένος με την παραμονή του Κέβιν Πάντερ στο Βελιγράδι, αλλά ξέρει πως οι παίκτες της ομάδας έχουν εκτινάξει το κασέ τους. Θέλει να κρατήσει τον Ντάντε Έξουμ, στοχεύει στο Final 4, αλλά «υπάρχει πλέον μεγάλος ανταγωνισμός και ο Παναθηναϊκός έχει φιλοδοξίες».

Αντίστοιχα, στην ABA League μέτρησε 10 πόντους (45/3% τρίποντο), 4 ριμπάουντ και 1.2 τελικές πάσες σε 35 παιχνίδια, φτάνοντας μέχρι και τον τίτλο.