Ομπράντοβιτς για τις αποδοκιμασίες των οπαδών του Ερ. Αστέρα: «Έχω συνηθίσει να με βρίζουν σε όλο το παιχνίδι»

Ομπράντοβιτς για τις αποδοκιμασίες των οπαδών του Ερ. Αστέρα: «Έχω συνηθίσει να με βρίζουν σε όλο το παιχνίδι»

Sportal newsroom 12:37 - 14.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:02 - 29.05.2024

Η Παρτίζαν δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, στο Game 1 της σειράς των τελικών της ABA Liga, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να εστιάζει στις αντιδράσεις των «ερυθρόλευκων« οπαδών εναντίον του.

Έπειτα από ένα πραγματικό θρίλερ, ο Ερυθρός Αστέρας κατάφερε να φτάσει στη νίκη απέναντι στην Παρτίζαν, στο Game 1 των τελικών της ABA Liga, κάνοντας το πρώτο βήμα για την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου.

Οι «ασπρόμαυροι» από την πλευρά τους θέλουν να αντιδράσουν, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να αναφέρεται στην αντίδραση που έδειξε η ομάδα του και στην εικόνα της σε όλο το 40λεπτο. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις αποδοκιμασίες εναντίον του, επισημαίνοντας πως έχει συνηθίσει ανάλογες αντιδράσεις.

Όσα είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με το πέρας του Game 1 των τελικών της ABA Liga:

«Δεν έχω κάτι νέο να πω. Ακούω προσβολές σε όλο το ματς. Έχω συνηθίσει. Είναι δικαίωμά τους. Συγχαρητήρια στον Αστέρα. Είμαι περήφανος και ικανοποιημένος από τον τρόπο που παίξαμε. Το Game 2 θα είναι διαφορετικό, χρειάζεται νέα ενέργεια. Είναι ενδιαφέρον ότι παίζουμε τα προημιτελικά και περιμένουμε επτά ημέρες, παίζουμε τα ημιτελικά και περιμένουμε επτά ημέρες.

Και μετά παίζουμε τον τελικό και περιμένουν μόνο δύο ημέρες. Είναι συνηθισμένο, αλλά όλα τα play off θα έπρεπε να παίζονται με διάλειμμα δύο ημερών»